Poczatkujacy 13k$ real 60 sekund
Re: Poczatkujacy 13k$ real 60 sekund
No właśnie tez tak myślałem ale sam wiesz jak jest na forum ,ze ciężko kogoś takiego znaleźć narazie czekam do piątku na wynik EUR/USD mam nadzieje ,ze będzie po mojej stronie.Bo poszła niezła suma 

Człowieku przestań grać na realnym koncie
Z tego co widzę to jesteś zielony w temacie więc na chwilę obecną możesz o realu zapomnieć na co najmniej kilka miesięcy. Zakładam, że grasz w opcję binarne. Wpierw opanuj skuteczność minimum 60 % do perfekcji, bo pamiętaj, że każdą pozycję zaczynasz z bardzo niekorzystnym RR tj poniżej 1:1. A te 13k jeśli wydasz na jakieś lubieżne cele to na to samo wyjdzie co na fx, bo na pewno to stracisz na chwilę obecną. Przykro mi, ale taki będzie fakt. To jest generalnie forum nt. Foreksu, a nie Opcji binarnych, więc tutaj nic przydatnego nie znajdziesz na ten temat. Jeśli chodzi o jakieś inne konkretne forum co się tym zajmuje to np comparic. I tak jak przedmówcy zgadzam się z tym, żeby nie słuchać "porad" brokera. Powodzenia i trzymam kciuki
Daj znać co postawnowiłeś.

Pomyślności.
-
- Maniak
Przyjacielu, mnie zajelo pol roku zanim pojalem podstawy, mimo, ze na poczatku nawet cos zarabialem. Dopiero po czasie zrozumialem, ze przy takim trendzie na JPY z wrzesnia 2014 to malpa w zoo tez zarobi.
Mija rok i zaczynam cos tam rozumiec co dzieje sie na wykresie (mimo, ze wczesniej wydawalo sie to oczywiste).
Z opcjami binarnymi daj se luzu, matematyka nie jest tam po Twojej stronie i co gorsza masz maly wplyw na to. W dodatku opcje 60 sek. to dla mnie totalny hazard. Gdybys siedzial we Frankfurcie, Londynie lub NY i zajmowal sie zawodowo automatami to moze jeszcze. A tak to szybciej w totolotka pykniesz "czworke". Na comparicu jest pare szkolen z opcji binarnych, jedno bylo z opcji na koniec dnia i to jeszcze bylo sensowne. Mozna bylo szukac tam przewagi.
Pozdrawiam i zycze ostroznosci. Przyda sie.
Mija rok i zaczynam cos tam rozumiec co dzieje sie na wykresie (mimo, ze wczesniej wydawalo sie to oczywiste).
Z opcjami binarnymi daj se luzu, matematyka nie jest tam po Twojej stronie i co gorsza masz maly wplyw na to. W dodatku opcje 60 sek. to dla mnie totalny hazard. Gdybys siedzial we Frankfurcie, Londynie lub NY i zajmowal sie zawodowo automatami to moze jeszcze. A tak to szybciej w totolotka pykniesz "czworke". Na comparicu jest pare szkolen z opcji binarnych, jedno bylo z opcji na koniec dnia i to jeszcze bylo sensowne. Mozna bylo szukac tam przewagi.
Pozdrawiam i zycze ostroznosci. Przyda sie.
OMG...
skonfrontuj swoje wyniki z ta reklamą która spowodowała żeś wdepnął w to szambo.....
Czy efekty jakie masz w jakiś sposób korespondują z reklamą?
Jeśli tak, to gratuluję, ale jeśli nie, to zastanów się może reklama nie pokazywała prawdy ?
Najlepsze co możesz zrobić to wycofaj się z tego, stracisz mniej, bo jak się nie wycofasz to stracisz wszystko....
skonfrontuj swoje wyniki z ta reklamą która spowodowała żeś wdepnął w to szambo.....
Czy efekty jakie masz w jakiś sposób korespondują z reklamą?
Jeśli tak, to gratuluję, ale jeśli nie, to zastanów się może reklama nie pokazywała prawdy ?
Najlepsze co możesz zrobić to wycofaj się z tego, stracisz mniej, bo jak się nie wycofasz to stracisz wszystko....