Nawet jak beda negatywne to i tak Edek w dół poleci , tylko mocniej ;]przemqus pisze:Dzisiaj raczej kontynuacja fali pozytywnych doniesień z USA ?
DayTrading: Poniedziałek 01.06.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 01.06.2015
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- klimokrates
- Pasjonat
Już nie długo, komentarze typu: "tak jak się spodziewaliśmy, rynek znowu nas zaskoczył", "wycięło mnie, na dziś daje sobie spokój"
Czekam na rysunki z przesuwaniem ciągle tych samych linii tylko ciut wyżej, tłumacząc swoje zajęte pozycje.
Czekam na rysunki z przesuwaniem ciągle tych samych linii tylko ciut wyżej, tłumacząc swoje zajęte pozycje.

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
Nie rozumiem nic z tych bredni ;]klimokrates pisze:Już nie długo, komentarze typu: "tak jak się spodziewaliśmy, rynek znowu nas zaskoczył", "wycięło mnie, na dziś daje sobie spokój"
Jak nie umiesz korzystac z AT to nie moja wina stary

Edek odbił idealnie od dolnej bandy flagi i teraz albo wybijemy górą albo dołem i się podłączamy - w czym jest problem ?
Linie są aktualne cały czas. Zobacz np mój rysunek.
Nie czytam dt. 2 x L od dolu dzisiaj na edku.
Grunt to glowny trend. DT jest dla masochistow.
powodzenia.. 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Szkoda, ze nie piszesz takich rzeczy w momencie wejscia tylko dopiero jak wybije w Twoja strone : )highend pisze:Nie czytam dt. 2 x L od dolu dzisiaj na edku.
powodzenia..
DavidFx pisze:większość w sondzie wyzej na spadki czyli edek w gore na bank
Nikt tu nie pisze w momencie wejścia. więc pisanie o DT jest bez sensu, bo po fakcie, a wtedy wiarygodność jest 0.
Tak tylko Highend napisal ze nie tyka edka a po czasie jak poszlo w jego strone napisal ze ma 2 x L ...karnak pisze:Nikt tu nie pisze w momencie wejścia. więc pisanie o DT jest bez sensu, bo po fakcie, a wtedy wiarygodność jest 0.

gdze usa w Patek skonczyla handel
na EUR USD
10970 85
-- Dodano: pn 01-06-2015, 14:54 --
ale sa na spoych oporach

-- Dodano: pn 01-06-2015, 14:54 --
ale sa na spoych oporach
No i chwila prawdy jak wyjdą nad 1,0960 to wracamy do miejsca w którym przegrałem zakład ;-)