Chyba bym umarł ze śmiechu jakby edek teraz 1.06 zaliczył.
Ja jestem.przemqus pisze:Chciałem zapytać czy jest ktoś z okolic KrakowaNowy123 pisze:przemqus pisze:Jest ktoś z/z okolic Kraka ?![]()
O 15 lub 16 będziemy już znać kierunekKusus pisze:3 pipsów brakło do 1.10
Chyba bym umarł ze śmiechu jakby edek teraz 1.06 zaliczył.
Grałeś wcześniej rozumiem na jakimś demo ?MR. D pisze:przemqus pisze:jak w ciągu dwóch dni stracic połowe kapitału
Co prawda mikrostawki, ale serie złych igłupich wejść robią swoje...
Pierwszy rok będzie w plecy... standard... lepiej na mikrostawkach niż normalnych. Jak wytrzymasz rok i się nie zrazisz to odbijesz z czasem. Ja w pierwszym roku byłem 17k w plecy z tego 3,5k pierwszego dnia ;-)
Wycieli mnie kurde z CADA... to przydałoby się żeby reszta chociaż zarobiłaMpapiez pisze:O 15 lub 16 będziemy już znać kierunekKusus pisze:3 pipsów brakło do 1.10
Chyba bym umarł ze śmiechu jakby edek teraz 1.06 zaliczył..
pips to 0.0001 na edku oczywiścieprzemqus pisze:Grałeś wcześniej rozumiem na jakimś demo ?MR. D pisze:przemqus pisze:jak w ciągu dwóch dni stracic połowe kapitału
Pierwszy rok będzie w plecy... standard... lepiej na mikrostawkach niż normalnych. Jak wytrzymasz rok i się nie zrazisz to odbijesz z czasem. Ja w pierwszym roku byłem 17k w plecy z tego 3,5k pierwszego dnia ;-)
To grube wejście miałeś
Question: eurUSD :1.09788, dla mnie 1 pips to 0.00001,
czy zwykle mowa o tym samym czy dla ogółu to 0.0001?
Ja jestem.przemqus pisze:Chciałem zapytać czy jest ktoś z okolic Krakowa
Ja gram 2,5 miesiąca i jak na razie jestem na plusie, chociaż często ponoszą mnie emocjeMR. D pisze:przemqus pisze:jak w ciągu dwóch dni stracic połowe kapitału