DayTrading: Piątek 29.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 29.05.2015
Odkąd gram na FX to Edek zawsze był beznadziejny ;/ aczkolwiek najmniejszy spread i koszty zawierania transakcji robią swoje.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
EURGBP ostro daje UP..... "funt do piachu" hehe 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- Matthew414
- Pasjonat
Nie dali narysować RGR na 5M na USDi ..
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

No itak jest z edem od 2 dni... Już myslisz ze rgr, pociagna troche formacje, zrealizuja jakis mini trendzik i nagle enter i pierdu 30 pipsow w druga strone. I tak od wczoraj... ale to pewnie przez koniec miesiaca i tygodnia.Matthew414 pisze:Nie dali narysować RGR na 5M na USDi ..
EUR/NZD zrobi ORGR ? a może rozjedzie opór... lipa by była straszna bo mam na tej pozycji SL 500 pipsów czyli jakieś 50 pipsów nad szczytami, ale chyba zrobię hedge i poczekam na zjazd. Wczoraj miałem hedge więc mocno tej szpili nie odczułem, ale czas już podjąć jakieś decyzje.
- Matthew414
- Pasjonat
Jeszcze walczą ..Kusus pisze:No itak jest z edem od 2 dni... Już myslisz ze rgr, pociagna troche formacje, zrealizuja jakis mini trendzik i nagle enter i pierdu 30 pipsow w druga strone. I tak od wczoraj... ale to pewnie przez koniec miesiaca i tygodnia.Matthew414 pisze:Nie dali narysować RGR na 5M na USDi ..
pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

EUR / XXX chcą UP.... wszystkie. Kompletny bezsens bo eur jest drukowany, ale co widać to widać.MR. D pisze:EUR/NZD zrobi ORGR ? a może rozjedzie opór... lipa by była straszna bo mam na tej pozycji SL 500 pipsów czyli jakieś 50 pipsów nad szczytami, ale chyba zrobię hedge i poczekam na zjazd. Wczoraj miałem hedge więc mocno tej szpili nie odczułem, ale czas już podjąć jakieś decyzje.
Zobacz naNZD/USD, właśnie doszli do dołka z 16.03.2011, może się odbija, wtedy e/n powinien skorekcić.MR. D pisze:EUR/NZD zrobi ORGR ? a może rozjedzie opór... lipa by była straszna bo mam na tej pozycji SL 500 pipsów czyli jakieś 50 pipsów nad szczytami, ale chyba zrobię hedge i poczekam na zjazd. Wczoraj miałem hedge więc mocno tej szpili nie odczułem, ale czas już podjąć jakieś decyzje.
łojoj leci nam indeks dolara w dół, a z nim usd/pln w dół.... ojoj 

highend pisze:łojoj leci nam indeks dolara w dół, a z nim usd/pln w dół.... ojoj
no to Edosław poleci w dół XDXD
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...