DayTrading: Piątek 29.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 29.05.2015
trzeba uwzac:) czy nie polec nizej i edek wyzej
bo maja miejsce

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Najbardziej mnie ciekawi co dzisiaj zrobi APPLE 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
mogą utworzyć szczyt na koniec miesiącaNowy123 pisze:trzeba uwzac:) czy nie polec nizej i edek wyzejbo maja miejsce
z punktu widzenia symetrii aktualnej fali wzrostowej i możliwej spadkowej to bardziej widzę wolne opadanie niż ruch 450 pipsów wodospadem

-
- Gaduła
hmm teraz to już wszystko rośnie. Edek up, gbnzd up, trynkiewicz up.
http://biznes.onet.pl/praca/zarobki/ato ... bki/pzwdhl mozna mozna za nic ne robienie ale ich nie dlugo rozlicza
Nowy123 pisze:http://biznes.onet.pl/praca/zarobki/ato ... bki/pzwdhl mozna mozna za nic ne robienie ale ich nie dlugo rozlicza
Słyszałem że głównym rozliczającym będzie Hoffman

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Nie wiem jak można grać S na edku. Jesteśmy ponad konfluencją i na jasnej stronie mocy.
Bez 1.1050 - 1.11 w ogóle nie ma co mówić o spadkach.
czyli trzymasz się wczorajszych założeń ? ;]Kusus pisze:Nie wiem jak można grać S na edku. Jesteśmy ponad konfluencją i na jasnej stronie mocy.
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
Oczywiście. Aczkolwiek Edi mnie męczy... mam co prawda L 1.0945 ale pewnie znowu mnie wytnie.PipsKong pisze:czyli trzymasz się wczorajszych założeń ? ;]Kusus pisze:Nie wiem jak można grać S na edku. Jesteśmy ponad konfluencją i na jasnej stronie mocy.
Konsola niesamowita bo odbijają od byle wsparć i oporów. Jazdy w obie strony po 30 pipsów nie pozwalają mi na skuteczne granie na tej parze.
Co innego EA i EJ i UC. Tam sytuacja klarowna i pipsy lecą do worka.