DayTrading: Czwartek 28.05.2015
Re: DayTrading: Czwartek 28.05.2015
Panie i Panowie wydaje się, że NZD robi up długoterminowo. Dotyczy to chyba wszystkich par, tylko NZD/JPY na moje oko powinien zjechać w okolice 89,1 zanim zrobi up. NZD/CAD zasięg 1,0 ? A co najlepsze to swap na plusie 

- atlanticos
- Maniak
no tak... zupelnie nie pomyslalem... przeciez Twoj jest juz wybity i potwierdzony... jak 1.70 na edkuhighend pisze:EurCad - Zaba to jest poki co zyczeniowy rgr. Bo wybija niebieska strefe na UP i co wtedy?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zaba - nie ma prawego ramienia ten rgr wiec?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
z takimi sprawami to nie do mnie tylko do Vision Expresshighend pisze:Zaba - nie ma prawego ramienia ten rgr wiec?
edek h4 - jesli powrot do trendu to wypadaloby 5 podfal zrobic, a nie 3 w dol jako fale 1 nowego impulsu...
https://www.tradingview.com/x/WJIG1HP8/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Dzisiaj coś czuję, że dopiero po 16:00 będzie można coś zarobić... teraz to chaotyczny ruch cen tylko...
Ja widzę szansę na eur/nzd D1 na zrobienie "większego" rgr-a, podjazd w okolice 1,5270-1,5290 i zjazd nawet do jakiś 1,42.siux pisze:Panie i Panowie wydaje się, że NZD robi up długoterminowo. Dotyczy to chyba wszystkich par, tylko NZD/JPY na moje oko powinien zjechać w okolice 89,1 zanim zrobi up. NZD/CAD zasięg 1,0 ? A co najlepsze to swap na plusie
ALE - do tego potrzebna by mi była zadyma na całego z Grecją.(jeśli w dodatku "kiwosze" zostawią stopy w spokoju

Pożyjemy-zobaczymy
to co tu wypisuję, to TYLKO moje prywatne wróżby i pierdoły - raczej bez pokrycia i sensu. Nie biorę za nie ŻADNEJ odpowiedzialności. 

Spoko luz, przecież to była normalna wymiana zdań. Ty widziałeś "S", ja widziałem "L"._Kerad_ pisze:
przeczytaj całość i się zastanów nad sobą....
bo jesli ja się czepiałem to bardzo go przepraszam
ale to może niech autor sie wypowie czy tak to odebrał?
bo Twoje sugestie są pomówieniem ....
Tak naprawdę to ja Ciebie pierwszy zaczepiłem że eSka to słaby pomysł w tamtym miejscu.
Grunt że teraz już chyba obydwoje widzimy ten sam kierunek

@Mpapiez
no tak i dzięki Tobie zmieniłem zdanie bo jeszcze raz sie zastanowiłem ...
a co myślicie o rzeźniku (luka otwarta i spory zasięg) złe dane PKB (w odniesieniu do prognozy) może czas na S
no tak i dzięki Tobie zmieniłem zdanie bo jeszcze raz sie zastanowiłem ...
a co myślicie o rzeźniku (luka otwarta i spory zasięg) złe dane PKB (w odniesieniu do prognozy) może czas na S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nosz kurr.... funt do piachu no żesz go

PKB
tylko co z GBPAUD na 2.17 - czyżby AUD był aż tak słaby na jaki wygląda (kangur leci chyba na 0.72).....
-- Dodano: 28 maja 2015, 11:02 --

PKB

tylko co z GBPAUD na 2.17 - czyżby AUD był aż tak słaby na jaki wygląda (kangur leci chyba na 0.72).....
-- Dodano: 28 maja 2015, 11:02 --
ja myślę tak jak poniżej._Kerad_ pisze: a co myślicie o rzeźniku (luka otwarta i spory zasięg) złe dane PKB (w odniesieniu do prognozy) może czas na S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej. A jak widzicie audusd?
Drodzy Panowie Panie również trejdują...