Korci mnie L na edku

W sumie racja , ale teoretycznie stany dostają na exporcie w tym momencie nieprawdaż ??shogomad pisze:87% światowej wymiany odbywa sie w $...nic w tym niezwykłego. Jak masz do wyboru nic nie warte waluty inne i nic nie wartego dolara to ten nic nie warty dolar jest lepszy, bo przynajmniej wszyscy sie w nim wymieniająPipsKong pisze:To jest niesamowite że w zasadzie Dolar trzęsie całym forexem ,a Euro ma G do powiedzenia ;/
Talisker 10yo może być, ja obstawiam 1.10Kusus pisze:To może tak...
Kto się zakłada o 200 zł lub dobra whiskey, że szybciej zobaczymy 1.10 niż 1.06 ?:D
juz wybili godobryfxplayer pisze:zaba na ujku m5 masz klina.
wlasnie z niego wyszli, do 123.30 powinni doleciecdobryfxplayer pisze:zaba na ujku m5 masz klina.
A mnie się wydaje że jest jakas manipulacja z tą wypowiedzią.dobryfxplayer pisze:
przeciez jest druk. WIELKI druk!
zaloze sie ze te najwieksze fundusze (ktorych glowy byly na kolacji z tym calym Curie) to jeszcze nie pozamykaly swoich shortow). przypomne ze wtedy Curie powiedzial na prywatnej kolacji w Londynie w jakims hotelu ze powie kolejnego dnia swiatu o mozliwej podwyzce dodruku...
klimokrates pisze:Talisker 10yo może być, ja obstawiam 1.10Kusus pisze:To może tak...
Kto się zakłada o 200 zł lub dobra whiskey, że szybciej zobaczymy 1.10 niż 1.06 ?:D
Skoro polecacie to pozostalo poczekac na 160 pipsow w gore ;dMatthew414 pisze:klimokrates pisze:Talisker 10yo może być, ja obstawiam 1.10Kusus pisze:To może tak...
197 w Carrefourze