a ja już TP wziąłem, wychodzi mi teraz odbicie, może jeszcze raz wezmę S wyżej a jak nie trudno... i tak dniówkę niezłą zarobiłem...Kusus pisze:No ... ale masakra jest ładna.
Ja jestem ubrany w S dopiero od 1.0855 i mam to już na BE. Coś mi się wydaje jednak, że mnie wytną
DayTrading: Środa 27.05.2015
Re: DayTrading: Środa 27.05.2015
- magura2004
- Pasjonat
Fifa corruption: Could Russia and Qatar be stripped of the World Cup?
Dzisiaj jest dystrybucja... ; ]
Edek chyba nie odbije od obecnych poziomów - musi 1.07x zaliczyć choć mogę się mylić.
Trzymam S na BE ciągle i zobaczymy.
Edek chyba nie odbije od obecnych poziomów - musi 1.07x zaliczyć choć mogę się mylić.
Trzymam S na BE ciągle i zobaczymy.
A jak rozwiązałeś to prawnie? Pewnie poprzez zaniechanie?atlanticos pisze: nie o strategie chodzi ale o zarzadzanie ryzykiem... inne jest na wlasnym rachunku a inne na rachunkach powierzonych...

To jest niesamowite że w zasadzie Dolar trzęsie całym forexem ,a Euro ma G do powiedzenia ;/
Gdyby jakiś Broker zaproponowałby mi swapy na L i S o podobnej wartości ... Zarobiłbym miliony...
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
..." Tylko zdechłe ryby płyną z prądem "...
Forex Ty stara ..... !!!!
- dobryfxplayer
- Maniak
przeciez jest druk. WIELKI druk!PipsKong pisze:To jest niesamowite że w zasadzie Dolar trzęsie całym forexem ,a Euro ma G do powiedzenia ;/
zaloze sie ze te najwieksze fundusze (ktorych glowy byly na kolacji z tym calym Curie) to jeszcze nie pozamykaly swoich shortow). przypomne ze wtedy Curie powiedzial na prywatnej kolacji w Londynie w jakims hotelu ze powie kolejnego dnia swiatu o mozliwej podwyzce dodruku...
te fundy caly czas maja SHORTY! tak to widze raczej
piwooooooooo

"Buy right, sit tight." - J. Livermore
87% światowej wymiany odbywa sie w $...nic w tym niezwykłego. Jak masz do wyboru nic nie warte waluty inne i nic nie wartego dolara to ten nic nie warty dolar jest lepszy, bo przynajmniej wszyscy sie w nim wymieniająPipsKong pisze:To jest niesamowite że w zasadzie Dolar trzęsie całym forexem ,a Euro ma G do powiedzenia ;/

- Matthew414
- Pasjonat
kabel sie odbił od kanału spadkowego dolnej bandy 4h ale nie na długo chyba. Index USD pewnie doleci do 100 .. 

pozostało mi 4291 godzin praktyk z 10 000 

1,08 na edku dziś to jednak minimum do zaliczenia.
Jeszcze w porywach i 1,076 zaliczymy.
Jeszcze w porywach i 1,076 zaliczymy.
a ja rosnę i rosnę i mam wszystko gdzieś, nawet król CHF nie podskoczy mi...shogomad pisze:87% światowej wymiany odbywa sie w $...nic w tym niezwykłego. Jak masz do wyboru nic nie warte waluty inne i nic nie wartego dolara to ten nic nie warty dolar jest lepszy, bo przynajmniej wszyscy sie w nim wymieniająPipsKong pisze:To jest niesamowite że w zasadzie Dolar trzęsie całym forexem ,a Euro ma G do powiedzenia ;/
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 27 maja 2015, 15:17 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami