Santo, czy mógłbyś dać link, bo przegapiłam ten post Nowego?santo pisze:hehe nie widziałem twojego, ale przegryzam pdfa z eliottem, który umieściłeś
DayTrading: Piątek 22.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 22.05.2015
Czy rozrysowywał ktoś eurpl? Przydałąby się ostatnia 5 fala spadkowa.
Time is Money.
Do Żaba: czy mógłbyś pokazać te RGRy na parach z EUR?
w sumie ja obserwuję głównie edka, eurgbp oraz eurpln...
Ale patrząc na eurcad wychodzi mi fibo już skończone.... nie chce być inaczej, wyrysowane po mojemu i chyba widać o co chodzi. Martwi mnie to F423 lekko przebite - tak jakby mówiło "wrócimy tam i pogłębimy dołki" - czyli rozszerzymy trend dalej w dół. Ale może to też nie mieć kompletnie znaczenia
w sumie ja obserwuję głównie edka, eurgbp oraz eurpln...
Ale patrząc na eurcad wychodzi mi fibo już skończone.... nie chce być inaczej, wyrysowane po mojemu i chyba widać o co chodzi. Martwi mnie to F423 lekko przebite - tak jakby mówiło "wrócimy tam i pogłębimy dołki" - czyli rozszerzymy trend dalej w dół. Ale może to też nie mieć kompletnie znaczenia

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Sam program to chyba nie ma okienka, ale...spontfx pisze:Hello
Sorki ze nie w temacie,ale mam pytanko
Czy na platformie MT4 mozna zrobic tak zeby wyskakiwolo okienko z alarmem ?
W zakladce "alarmy"ustawiam.alarm ale chcialbym zeby wyskakiwal alert
przy:
Sposób alarmowania - ustawienie "File"
Źródło - klikasz na trzykropek "..." i przy "Pliki typu" wybierasz "All files"
teraz możesz wybrać cokolwiek co ma się otwierać, czyli jak wybierzesz np. plik.mp3 to będziesz miał okienko w postaci Playera+głos z mp3, możesz wskazać jakiś plik.jpg i wtedy dźwięku nie będziesz miał itd...
super dzieki.Bede w domu wyprobuje po otwarciu rynkusiux pisze:Sam program to chyba nie ma okienka, ale...spontfx pisze:Hello
Sorki ze nie w temacie,ale mam pytanko
Czy na platformie MT4 mozna zrobic tak zeby wyskakiwolo okienko z alarmem ?
W zakladce "alarmy"ustawiam.alarm ale chcialbym zeby wyskakiwal alert
przy:
Sposób alarmowania - ustawienie "File"
Źródło - klikasz na trzykropek "..." i przy "Pliki typu" wybierasz "All files"
teraz możesz wybrać cokolwiek co ma się otwierać, czyli jak wybierzesz np. plik.mp3 to będziesz miał okienko w postaci Playera+głos z mp3, możesz wskazać jakiś plik.jpg i wtedy dźwięku nie będziesz miał itd...
co do edka to może być UP ale..
z jakiego poziomu ? ciężko stwierdzić sam bym obstawił 0.62F
choć technicznie z okolic 0.50F by było łatwiej gdzie mamy ładne wsparcie
z jakiego poziomu ? ciężko stwierdzić sam bym obstawił 0.62F

choć technicznie z okolic 0.50F by było łatwiej gdzie mamy ładne wsparcie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Pamiętaj, że twoim celem jest grać dobrze, a nie grać często. Alexander Elder
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
http://www.forexfactory.com/jones_pl
https://www.myfxbook.com/members/Jones
komu kangur wychodził spadek na 0.72 - ma ktoś taką analizę?
Żaba - wg mnie już wygrałeś zakład. Właśnie mnie tu oświeciło.. Kurde, że też wcześniej tego nie zauważyłem.
Żaba - wg mnie już wygrałeś zakład. Właśnie mnie tu oświeciło.. Kurde, że też wcześniej tego nie zauważyłem.
Mi, ale raczej z końcem tego roku. Rzecz mocno ocenna.highend pisze:komu kangur wychodził spadek na 0.72 - ma ktoś taką analizę?
A można wiedzieć, cóż to się stało, że jednak dostrzegasz trend spadkowy na edku?

A poza tym liczę, że mój znajomy wygra dziś wybory. To byłoby piękne zakończenie tego tygodnia.

Masz znajomego spośród kandydatów?Mat2314 pisze:Mi, ale raczej z końcem tego roku. Rzecz mocno ocenna.highend pisze:komu kangur wychodził spadek na 0.72 - ma ktoś taką analizę?
A można wiedzieć, cóż to się stało, że jednak dostrzegasz trend spadkowy na edku?
A poza tym liczę, że mój znajomy wygra dziś wybory. To byłoby piękne zakończenie tego tygodnia.

A co mi się zmieniło - inaczej narysowałem sobie pewne rzeczy..... Zobaczymy. Jest masakra (usd/pln na 4.40 wyszło mi, nei chce wiedziec na ilu wtedy by był edek)
Tak.highend pisze: Masz znajomego spośród kandydatów?
A co z tym rysowaniem to wiesz. Jak rzucisz okiem na wykresy typu 50 lat, to wszędzie dolar traci, więc na upartego na edku/kangurze jest trend wzrostowy, a na ujku spadkowyhighend pisze: A co mi się zmieniło - inaczej narysowałem sobie pewne rzeczy..... Zobaczymy. Jest masakra.

Jedynie co mnie martwi, to czy nie wykorzystają poniedziałku na lekką korektę, na 1d w zasadzie sam spadek od tygodnia, prosiłoby się o dzień, może podbitki i potem dalszego zjazdu. Z drugiej strony, sam tydzień mało szczegolny, więc aż się prosi o kontynuację trendu. Decyzje, decyzje...