a kolega od lapania longow gdzie jest

-- Dodano: pt 22-05-2015, 20:21 --

Moim nosem, a tu sie zwykle nie mylę.eco89 pisze:jak myślicie zostawiać shorty z EU na weekend? Bo udało mi sie dziś zrobić fajną piramidkę i trochę szkoda zamykać, a tak patrząc na święczkę tygodniową jest moim zdaniem potencjał do spadków.
Oj, powoli zaczynasz swoje zaklady o kurs edka przegrywachighend pisze:nie wiem kto łapie eLki teraz na Edku ale.... nie kupuje się jak spada i nie sprzedaje jak rośnie.
eLki można łapać jak znajdziemy jakieś wsparcie.
Nadal jestem za L na edku z targetem na 1.20 i wyżej, ale chwilowo pass - to musi zaczekać![]()
Co zrobić - sorry taki mamy klimat (dolar).
przegram jak edek spadnie na 1.04 - taki był zakład z Żabą.Mat2314 pisze: Oj, powoli zaczynasz swoje zaklady o kurs edka przegrywac
nie powinien zejsc ponizej 1.09.... jak ktos ma dobra pamiec to wie ze pisalem o doji na miesiecznej swieczce kilka tygodni temu... i doji bedzie w oczekiwaniu na czerwcowe decyzje FED. A zeby bylo doji to zerknijcie co musi zrobic edek w nastepnym tygodniu bo to bedzie ostatni juz tydzien maja... tak wiec wrocimy pozwyzej 1.12 i miesiac zamkniemy IMO w przedziele 1.1150-1.1250.... i caly czas wewnatrz duzej flagi z d1 i h4....jedyne co mnie martwi ze takie rgry masakryczne sa na wiekszosci par z euro z zasiegiem 300 pipsow ze w oczy az kluja... tyle ze nie wybite wiec moze byc rozniehighend pisze:
no chyba, że jakimś cudem 1.10 edek utrzyma i odbije..... , ale wtedy USD PLN musiałby zrobić w przyszłym tygodniu taką samą świeczkę jak w tym - tylko czarną.... możliwe toto? jedynie jesli na USD/PLN mamy formację uderzenia trójki bessy:
A mi sie wydaje ,e zjedziemy do korpusu ostatniej swiecy miesiecznej w okolicach 1.07-1.06 i nie bedzie zadnej doji tylko kontynuacja spadkow na wszystkim co ma eur/xxx i xxx/usd.atlanticos pisze:nie powinien zejsc ponizej 1.09.... jak ktos ma dobra pamiec to wie ze pisalem o doji na miesiecznej swieczce kilka tygodni temu... i doji bedzie w oczekiwaniu na czerwcowe decyzje FED. A zeby bylo doji to zerknijcie co musi zrobic edek w nastepnym tygodniu bo to bedzie ostatni juz tydzien maja... tak wiec wrocimy pozwyzej 1.12 i miesiac zamkniemy IMO w przedziele 1.1150-1.1250.... i caly czas wewnatrz duzej flagi z d1 i h4....jedyne co mnie martwi ze takie rgry masakryczne sa na wiekszosci par z euro z zasiegiem 300 pipsow ze w oczy az kluja... tyle ze nie wybite wiec moze byc rozniehighend pisze:
no chyba, że jakimś cudem 1.10 edek utrzyma i odbije..... , ale wtedy USD PLN musiałby zrobić w przyszłym tygodniu taką samą świeczkę jak w tym - tylko czarną.... możliwe toto? jedynie jesli na USD/PLN mamy formację uderzenia trójki bessy: