DayTrading: Piątek 22.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 22.05.2015
Edek - teraz jesteśmy w miejscu zakończenia handlu w US.
DAX - w zasadzie brak reakcji S&P - poleciał.
coś tutaj śmierdzi...
DAX - w zasadzie brak reakcji S&P - poleciał.
coś tutaj śmierdzi...
Nie dzisiaj, ale skoro już widzimy pierwsze oznaki dolar powaa w danych, to należy się tego spodziewać po weekendzie.Kusus pisze:Edek - najbliższy cel 1.0851
I to by było na tyle.
Dziękuję ;]
Ja bym chciał jeszcze jedno zaznaczyć, przecież te dane to w zasadzie ledwo na plus od konsensu odbiegają. A skoro taki ruch, to mówi jedno. Chętny na kupowanie dolca jest, miśki na edku się czają, sentyment jest bardzo mocny, potrzeba tylko potwierdzenia.
Zobacz sobie świeczki Daily na edku....Mat2314 pisze:Nie dzisiaj, ale skoro już widzimy pierwsze oznaki dolar powaa w danych, to należy się tego spodziewać po weekendzie.Kusus pisze:Edek - najbliższy cel 1.0851
I to by było na tyle.
Dziękuję ;]
Ja bym chciał jeszcze jedno zaznaczyć, przecież te dane to w zasadzie ledwo na plus od konsensu odbiegają. A skoro taki ruch, to mówi jedno. Chętny na kupowanie dolca jest, miśki na edku się czają, sentyment jest bardzo mocny, potrzeba tylko potwierdzenia.
Nie wiem co tu można jeszcze komentować i nad czym się zastanawiać. Przyszły tydzień to finalna bomba w dół do okolic 1.08 nawet jeśli by podjechali 150 wyżej.
tylko ja sie kisze z tym daxem..wszyscy polecieli 

- dobryfxplayer
- Maniak
Ja tylko stwierdzam dwie rzecz:Kusus pisze:Zobacz sobie świeczki Daily na edku....Mat2314 pisze:Nie dzisiaj, ale skoro już widzimy pierwsze oznaki dolar powaa w danych, to należy się tego spodziewać po weekendzie.Kusus pisze:Edek - najbliższy cel 1.0851
I to by było na tyle.
Dziękuję ;]
Nie wiem co tu można jeszcze komentować i nad czym się zastanawiać. Przyszły tydzień to finalna bomba w dół do okolic 1.08 nawet jeśli by podjechali 150 wyżej.
- 1,08 po weekendzie
- miśki na edku potrzebowały potwierdzenia w danych, by przejąć kontrolę, w tym tygodniu miało to miejsce, dziś kolejny znak
Popłyniemy, to oczywiste

ejek coś słabo poszedł na tle innych.
Edek jak przejdzie dzisiaj 1.1050 to bedzie mistrzostwo swiata.
Flaga na H4 daje zasieg do okolo 1.1050 + wsparcie, fibo, popyt - ladna konfluencja - latwo nie bedzie wiec jak puści zwieracz to wyladujemy jeszcze na 1.09 dzisiaj....
Flaga na H4 daje zasieg do okolo 1.1050 + wsparcie, fibo, popyt - ladna konfluencja - latwo nie bedzie wiec jak puści zwieracz to wyladujemy jeszcze na 1.09 dzisiaj....
pojada nizej na edku
To co, jakaś "cofka" do 1,109-1,11 i dalej w na wsparcie?
Chociaż też wątpliwe z tą "cofką"
Chociaż też wątpliwe z tą "cofką"