shogomad pisze:13.30 i DAX znów laguje względem edzia....Helmuty znów na lunchu. Reakcja na ruchy edzia powyżej 1 minuty, niemieccy traderzy to lenie
No to miałeś teraz przykład niezłego "laga"
shogomad pisze:13.30 i DAX znów laguje względem edzia....Helmuty znów na lunchu. Reakcja na ruchy edzia powyżej 1 minuty, niemieccy traderzy to lenie
Mat2314 pisze:A tak mnie zastanawia. Na ile formacje typu rgr się wiarygodne na m1.
Ostatnimi czasy co chwile widzę takie na edku, sporo sie realizuje.
Chocby sprzed chwili. Glowa na 1,1208, ramiona na 1.1194
No to jakaś masakra.....ktoś tam po lunchu w jakimś wielkim funduszu pomylił guzik BUY z SELL i DAX zamiast 300 punktów UP poleciał 300 punktów w dółmalse pisze:shogomad pisze:13.30 i DAX znów laguje względem edzia....Helmuty znów na lunchu. Reakcja na ruchy edzia powyżej 1 minuty, niemieccy traderzy to lenie
No to miałeś teraz przykład niezłego "laga"
jezeli ci pikawa skacze przy ruchach w otwartej pozycji to znaczy ze stosujesz za wysokie R:R (o ile wogle je stosujesz)shogomad pisze:No to jakaś masakra.....ktoś tam po lunchu w jakimś wielkim funduszu pomylił guzik BUY z SELL i DAX zamiast 300 punktów UP poleciał 300 punktów w dółmalse pisze:shogomad pisze:13.30 i DAX znów laguje względem edzia....Helmuty znów na lunchu. Reakcja na ruchy edzia powyżej 1 minuty, niemieccy traderzy to lenie
No to miałeś teraz przykład niezłego "laga"- teraz sie zbierają dopier.
NO chyba ,że zrobili sobie wycieczke po stopy leszczyny....też tak mogło być.
Edit
Ja gut. sehr gutWycinali tylko leszczyne...na m15 zostanie po nich ino knot
Ale tentno mi podnieśli sukinkoty
:D:D
Chyba formacja RGR na USDCAD zaczyna się potwierdzać?Woolf pisze:Masz na myśli RGR? Jeżeli tak to wg mojej opinii w tym wypadku Głowa jest dość nierówna, ale zasięgi mamy podobne.
Zerknijcie na EURAUD może wzrosnąć jeszcze figurę.
Kolego z tym Daxem to uważaj jakiś grubas o 13,03 sprzedał ponad 72 miliony kontraktów na kasowym. Nie mogę wrzucić skana bo serwis jest płatny i blokowane jest kopiowanie , ale wygląda na przymiarkę do niezłego pikowania w dółshogomad pisze:No to jakaś masakra.....ktoś tam po lunchu w jakimś wielkim funduszu pomylił guzik BUY z SELL i DAX zamiast 300 punktów UP poleciał 300 punktów w dółmalse pisze:shogomad pisze:13.30 i DAX znów laguje względem edzia....Helmuty znów na lunchu. Reakcja na ruchy edzia powyżej 1 minuty, niemieccy traderzy to lenie
No to miałeś teraz przykład niezłego "laga"- teraz sie zbierają dopier.
NO chyba ,że zrobili sobie wycieczke po stopy leszczyny....też tak mogło być.
Edit
Ja gut. sehr gutWycinali tylko leszczyne...na m15 zostanie po nich ino knot
Ale tentno mi podnieśli sukinkoty
:D:D
tak srednio na jeza. ale jeszcze oczywiscie rgr jest w grze!Woolf pisze:Chyba formacja RGR na USDCAD zaczyna się potwierdzać?Woolf pisze:Masz na myśli RGR? Jeżeli tak to wg mojej opinii w tym wypadku Głowa jest dość nierówna, ale zasięgi mamy podobne.
Zerknijcie na EURAUD może wzrosnąć jeszcze figurę.