DayTrading: Piątek 22.05.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Piątek 22.05.2015
edek h4 - jechalem na L od samego rana, niestety przestawilem sie na gornej bandzie trojkata z waskim SL i czesc zyskow oddalem... obecnie wszystko zamkniete (bo L nie wezme ze wzgledu na te dwie czarne TL) i spokojnie czekam na przyszly tydzien zeby w okolicach zoltej strefy jesli tam dolecimy zapolowac na S.... Tam jest fajna konfluencja i do tego motyl by wypadal, ale o motyla to zapytajcie MERLINA
https://www.tradingview.com/x/yVU5b8uM/
https://www.tradingview.com/x/yVU5b8uM/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Masz na myśli RGR? Jeżeli tak to wg mojej opinii w tym wypadku Głowa jest dość nierówna, ale zasięgi mamy podobne.
Zerknijcie na EURAUD może wzrosnąć jeszcze figurę.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Żaba, zakładałeś spadek do 1.105 i jechałeś na L ?
Nie rozumiem, ale spoko
ja też jechałem na L - od wczoraj
zamknąłem właśnie choć nie wiem czy nie za wcześnie, ale kij to - na promie jestem (17h płynie) i internet do d**y, ledwo działa wolę nic nie mieć niż coś spieprzyć po danych o 14.30.
Musiałem zarobić na kabinę na promie (do spania), bo nie było (full zabookowane), ale odpowiednia kwota zawsze znajdze wolną kabinę

Nie rozumiem, ale spoko

zamknąłem właśnie choć nie wiem czy nie za wcześnie, ale kij to - na promie jestem (17h płynie) i internet do d**y, ledwo działa wolę nic nie mieć niż coś spieprzyć po danych o 14.30.
Musiałem zarobić na kabinę na promie (do spania), bo nie było (full zabookowane), ale odpowiednia kwota zawsze znajdze wolną kabinę

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
To nie samolotem z Irlandii?highend pisze:Żaba, zakładałeś spadek do 1.105 i jechałeś na L ?![]()
Nie rozumiem, ale spokoja też jechałem na L - od wczoraj

Spokojnej żeglugi...
Nie mogę samolotem bo mi się do niego rzeczy nie zmieszczą co mam swoje
Poza tym strasznie lubię zwiedzać 
btw. edek puknął idealnie w czerwoną średnią z mojego wykresu (EMA 50).... strasznie je respektuje heh.

btw. edek puknął idealnie w czerwoną średnią z mojego wykresu (EMA 50).... strasznie je respektuje heh.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- atlanticos
- Maniak
co w tym dziwnego skoro jechalem do gornej bandy trojkata bo bylem pewien ze ja dotkniemy? a potem sie przestawilem bo zakladalem wyjscie dolem z trendem z trojkata... zagralem pod korekte pedzaca i tyle... dla mnie dziwne to jest podawanie 1.20 albo 1.70 na edku a nie granie z waskim SL wewnatrz figury...highend pisze:Żaba, zakładałeś spadek do 1.105 i jechałeś na L ?![]()
Nie rozumiem, ale spokoja też jechałem na L - od wczoraj
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
male oporasy
uK referendum c odo wyjscia z UE ma byc Cameron cos tm gadal

Dokładnie jakieś opory bo Szwajcar na wsparciu leży.Nowy123 pisze:male oporasy
Według mnie na 1,12 są bardzo mocne opory a kolejne tak mocne dopiero przy 1,1280 - 1,1310Nowy123 pisze:male oporasy
Wzielem L na nzdusd. Ale co mnie kuzwa podkusilo to nie wie.Ja pierdycze taka poje....na para,masakra