może narysują takie "ucho", a może nie narysują?

chyba lepiej poczekać z tym S na edku ,zobacz co się dzieje na indeksie usd -potencjalnie flaga i retestsanto pisze:no to ja odnowa eski ubieramtamte zarobiły , a wąski sl na to pozawla
chyba zauważyli że zadzwonili od 499 mieszkań
ona nie jest juz potencjalna. tylko potwierdzonaMERLIN pisze:chyba lepiej poczekać z tym S na edku ,zobacz co się dzieje na indeksie usd -potencjalnie flaga i retestsanto pisze:no to ja odnowa eski ubieramtamte zarobiły , a wąski sl na to pozawla
a 1,14MERLIN pisze:chyba lepiej poczekać z tym S na edku ,zobacz co się dzieje na indeksie usd -potencjalnie flaga i retestsanto pisze:no to ja odnowa eski ubieramtamte zarobiły , a wąski sl na to pozawla
hmm... a czy hasło, że edek leci na 1.04 czy 1.00 to nie jest zaklinanie wykresu ?klimokrates pisze:1.1495 H4 EU to jest max na dziś i na razie nie ma się co podniecać i rzucać hasła 1.18 1.20 bo to jest zaklinanie wykresu.
Również, bo to już nie jest daytrading. Chodzi mi o to, że tutaj mamy grupy osób co na gwałtowny ruch w dół reagują, że już leci w przepaść i takich co jak przyspieszy w górę to już 1.22. Choć tak między nami to wtedy będzie dobre miejsce na S 50% fibo daily całego tego spadku.highend pisze:hmm... a czy hasło, że edek leci na 1.04 czy 1.00 to nie jest zaklinanie wykresu ?klimokrates pisze:1.1495 H4 EU to jest max na dziś i na razie nie ma się co podniecać i rzucać hasła 1.18 1.20 bo to jest zaklinanie wykresu.
crok. pisze:pejsy maja ochote na piatkowe zabawyedek drukowany i podkreslony przez mario na 60mld ich nie interesuje
Yelen tez dodrukujeL:)
juz krzycza , ze edek bedzie po 1,17 na koniec roku wiec o parytecie zapomnieli