DayTrading: Piątek 15.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 15.05.2015
rgr male na1 h
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
kazdy poczatkujacy fx maniac to przechodzi dopasowanie swoich kresek koleczek faleczek trojkatow do wykresow i przekonanie ze ma sie grala ktory dziala zawsze i wszedzie ale to z czasem mija przynajmiej powinnom4ki pisze:highend pisze:Edek Eksperyment, wszystko wyjaśnione poniżej.
Ciekawy eksperyment hmmmmmm ? Zastanawiam się tylko od kiedy fibo rysuje się od szczytu do szczytu lub dołka do dołka ???? W ten sposób zawsze dopasujesz kreski do każdego poziomu na jaki masz tylko ochotę.
Wyjaśnij mi proszę, dlaczego pociągnąłeś fibo od szczytu do szczytu i od dołka do dołka, jestem rządny wiedzy ?
Pierwszy raz coś takiego widziałem.

AIM FOR THE IMPOSSIBLE!
- atlanticos
- Maniak
Rogalski: "Szef Europejskiego Banku Centralnego przyznał wczoraj, że ECB nie będzie rozważał możliwej redukcji skali programu skupu aktywów i tym samym QE w wysokości 60 mld EUR miesięcznie będzie przeprowadzane zgodnie z planem, czyli do września 2016 r."
to tyle w kwestii zmiany trendu na edku wieszczonej przez coraz wieksza rzesze traderow i analitykow
to tyle w kwestii zmiany trendu na edku wieszczonej przez coraz wieksza rzesze traderow i analitykow

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
a dolar?atlanticos pisze:Rogalski: "Szef Europejskiego Banku Centralnego przyznał wczoraj, że ECB nie będzie rozważał możliwej redukcji skali programu skupu aktywów i tym samym QE w wysokości 60 mld EUR miesięcznie będzie przeprowadzane zgodnie z planem, czyli do września 2016 r."
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- klimokrates
- Pasjonat
Ja zgadzam się, że dziś cały dzień spadki ale pan Rogalski to żaden autorytet.atlanticos pisze:Rogalski: "Szef Europejskiego Banku Centralnego przyznał wczoraj, że ECB nie będzie rozważał możliwej redukcji skali programu skupu aktywów i tym samym QE w wysokości 60 mld EUR miesięcznie będzie przeprowadzane zgodnie z planem, czyli do września 2016 r."
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
- atlanticos
- Maniak
Rogalski dla mnie tez nie jest autorytetem... jak cytuje to po prostu przytaczam autora i tyle... Nie Rogalski jest kluczowy w tym co podalem, a raczej to co wczoraj powiedzial Draghi, nie sadzisz?klimokrates pisze:Ja zgadzam się, że dziś cały dzień spadki ale pan Rogalski to żaden autorytet.atlanticos pisze:Rogalski: "Szef Europejskiego Banku Centralnego przyznał wczoraj, że ECB nie będzie rozważał możliwej redukcji skali programu skupu aktywów i tym samym QE w wysokości 60 mld EUR miesięcznie będzie przeprowadzane zgodnie z planem, czyli do września 2016 r."
atlanticos pisze:Rogalski: "Szef Europejskiego Banku Centralnego przyznał wczoraj, że ECB nie będzie rozważał możliwej redukcji skali programu skupu aktywów i tym samym QE w wysokości 60 mld EUR miesięcznie będzie przeprowadzane zgodnie z planem, czyli do września 2016 r."
Tak, ale to jest wpływ euro.
Co zrobi druga strona? Dane mają coraz ciekawsze

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
- atlanticos
- Maniak
co dolar?highend pisze: a dolar?
-
- Stały bywalec
atlanticos pisze:Rogalski dla mnie tez nie jest autorytetem... jak cytuje to po prostu przytaczam autora i tyle... Nie Rogalski jest kluczowy w tym co podalem, a raczej to co wczoraj powiedzial Draghi, nie sadzisz?klimokrates pisze:Ja zgadzam się, że dziś cały dzień spadki ale pan Rogalski to żaden autorytet.atlanticos pisze:Rogalski: "Szef Europejskiego Banku Centralnego przyznał wczoraj, że ECB nie będzie rozważał możliwej redukcji skali programu skupu aktywów i tym samym QE w wysokości 60 mld EUR miesięcznie będzie przeprowadzane zgodnie z planem, czyli do września 2016 r."
Zrozumieli że Rogalski został szefem ECB

"To tyle" będzie można powiedzieć po ustanowieniu przez E/D Low poniżej 1.0460, wtedy będzie to koniec korekty i powrót do trendu spadkowego.atlanticos pisze:Rogalski: "Szef Europejskiego Banku Centralnego przyznał wczoraj, że ECB nie będzie rozważał możliwej redukcji skali programu skupu aktywów i tym samym QE w wysokości 60 mld EUR miesięcznie będzie przeprowadzane zgodnie z planem, czyli do września 2016 r."
Na razie korekta trwa w najlepsze, co nie znaczy że nie zejdziemy jedną lub dwie figury niżej (szczerze powiedziawszy na to liczę).