Analiza jest oczywiście godna pochwały, że znalazł takie zależności, natomiast chciałbym przypomnieć, że sama geometria
nic nie daje tylko w połączeniu z wolumenem. Ze statystyk wynika również że wszystkie geometrie są ostatnio konsekwentnie łamane albo naginane, ponieważ wielcy szukają nowych pieniędzy, dlatego
Pamiętajcie: "Grają przede wszystkim pieniądze, nie setupy".
DayTrading: Piątek 15.05.2015
Re: DayTrading: Piątek 15.05.2015
po indeksie USD (wyjście z trójkąta na H1) Edek dziś chyba będzie w odwrocie
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ja patrzyłem na usd/pln i wychodzi mi wzrost
Nauka nauka nauka....... 

Wartościowe jest pokazanie jak można użyć Fibo, choć w wykonaniu HE często jest powielany schemat wielu userów, żeby analiza pasowała do naszego scenariusza.
Fibo to tylko kolejne narzędzie, on pokazał że można go użyć w inny sposób niż tradycyjnie jest przyjęte i za to brawo.
Natomiast co do samej "gry" HE, ja również mam zastrzeżenia - raz jest na S, za chwilę pisze że tylko L...
Fibo to tylko kolejne narzędzie, on pokazał że można go użyć w inny sposób niż tradycyjnie jest przyjęte i za to brawo.
Natomiast co do samej "gry" HE, ja również mam zastrzeżenia - raz jest na S, za chwilę pisze że tylko L...

nie sledze na biezacow forum i nie wime jakie sa inne wpisy ale przynzma ze wykres tego eksperymentu sobie zapisuje, tak z ciekawosci i otworze go jak bedziemy blizej wskazywanego poziomu, moze pokryje sie z innymi zasiegami i bedzie ciekawym miejscem do zajecia pozycji.
a tak ogolnie wydaje mi sie ze za duzo wrzucacie tu miesa na siebie!!!
ja codziennei znajduje pierwszej stronie takie cos: (pkt4!)
"Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)"
a tak ogolnie wydaje mi sie ze za duzo wrzucacie tu miesa na siebie!!!
ja codziennei znajduje pierwszej stronie takie cos: (pkt4!)
"Regulamin działu DayTrading:
1. W wątku DT omawiamy bieżąca sytuacje na rynku i to co dotyczy danego dnia. Od dłuższych prognoz jest dział Prognozy, komentarze, analizy
2. Zamieszczamy tylko i wyłącznie swoje analizy. Nie kopiujemy z innych serwisów.
3. Komentarz do własnej analizy nie może mieć charakteru rekomendacji. (to nie jest dział z sygnałami)
4. Kłótnie, ataki na innych użytkowników są niedopuszczalne.
5. Nie zaśmiecamy wątku. (wypowiedzi w stylu: "dałem S", "ja kończę na dziś" itp. jak i chwalenie się swoimi statami)"
Ostatnio zmieniony 15 maja 2015, 08:33 przez yari, łącznie zmieniany 1 raz.
na dolarze zaczyna się na h1 rysować orgr
Siemka dziś wszystkim,
Jak S na edku to gdzie TP?
IMO 1.122x jako TP1 , pierwsze wsparcie + strefa popytuAli pisze:Siemka dziś wszystkim,
Tomasz196407 pisze:Witam wszystkich,
co do dyskusji tu toczacej sie w sprawie H...a,
zawsze jest tu opcja poprostu go nie czytania i innych tez np mnie, skoro są tak idiotyczne słowa zawarte w postach jego,
oczywiscie nie stoje za tym panem, ale po co sobie emocje zwiekszac na kłotnie tu,![]()
![]()
Pozdrawiam

- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej chłopaki i dziewczęta
Pasowałby edek teraz na ds2

Drodzy Panowie Panie również trejdują...