DayTrading: Środa 13.05.2015
Re: DayTrading: Środa 13.05.2015
dawać cofkę na usdjpy z 50 pipsów 

dobra pany co graja bo sie ustawilem na to przy 1135 z bliskim sl a by nie wyszla z tego neguralna korekcina
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Na kablu mamy 1000 pipsów korekty. Pytanie do mądrzejszych ode mnie kiedy korekta przestaje być korektą ;-) Bo już za około 200 pipsów otrzemy się o fibo 50 całego trendu spadkowego który rozpoczął się w czerwcu zeszłego roku a to już będzie trudno nazwać korektą...
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 17:03 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
S poszła?Kusus pisze:
Cierpliwosci... Wroca. Czekam jak sie zamknie h1 i pakuje pozycje.
MR. D pisze:Na kablu mamy 1000 pipsów korekty. Pytanie do mądrzejszych ode mnie kiedy korekta przestaje być korektą ;-) Bo już za około 200 pipsów otrzemy się o fibo 50 całego trendu spadkowego który rozpoczął się w czerwcu zeszłego roku.
W sumie na d1 szukałbym zwrotu ok f50 lub f61
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Nie. Czekam na kolejna h1.Ali pisze:S poszła?Kusus pisze:
Cierpliwosci... Wroca. Czekam jak sie zamknie h1 i pakuje pozycje.
Wczesniej bralem po 1320 ale wycieli na be.
Za chwilke wejde w s na pewno.
Mysle ze za okolo 50 minut. Chyba ze poleca na maxy.
na usdcad na H15 podwójne dno, ale chyba zanegują.
Na eurjpy jeszcze nie wybity orgr, powinni iść za edkiem, coś się ociągają
Na eurjpy jeszcze nie wybity orgr, powinni iść za edkiem, coś się ociągają
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 17:09 przez nulka, łącznie zmieniany 1 raz.
MR. D pisze:Uwielbiam AT. Po fakcie wszystko widać jak na dłoni. Jak zawrócą na edku do zrobili RGR jak nie zawrócą i odbiją od szczytu to zrobili ORGR a jak przebiją szczyt to zrobią nieregularną B ;-) Za kilka dni to będzie wszystko tak ładnie narysowane a później ktoś to wklei do mądrego samouczka odpowiednio opisze i powie.... przecież to takie proste ;-) tylko wpłacać i zarabiać... ja teraz czekam aż się sytuacja ustabilizuje to co wczoraj zarobiłem na SEK dzisiaj poszło w zapomnienie ;-)
widzisz jesli jestes doskonala wrozka i wiesz jaka bedzie koreta to szacunek dla ciebie a jak grasza na chybil trafil to juz twoj problem
nie zapomni dodac ze 5 tka i korekta podawana przed faktem doszla tam gdzie sie podawalo i mowilo sie o duzej b teraz isie analizuja co wykreca i pod cos trzeba grac a ze grasz na chybil trafil to juz twoj problem

to ze grasz na chybil trafiil i to juz twoja sprawa
akcja i reakcja jesli cos innego rysuja i sie nie upiera na swoim na tym polega trejdownie

Dobra. Poszla s od 1.1360 ze stopem 1.1380
buhhhaha , dopóki nie ma MC i SO to tylko korektaMR. D pisze:Na kablu mamy 1000 pipsów korekty. Pytanie do mądrzejszych ode mnie kiedy korekta przestaje być korektą ;-) Bo już za około 200 pipsów otrzemy się o fibo 50 całego trendu spadkowego który rozpoczął się w czerwcu zeszłego roku a to już będzie trudno nazwać korektą...

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono