DayTrading: Środa 13.05.2015
Re: DayTrading: Środa 13.05.2015
Zauważcie też, że na H4 i H1 mamy na edku wybity ORGR. Podobno takie orgry na szczytach dają duże wzrosty
Nulka niech sobie lapia eSki. Luz blues.
-- Dodano: 13 maja 2015, 14:48 --
-- Dodano: 13 maja 2015, 14:48 --
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kusus zerknij na Daily a później na Weekly. Na Weekly widać to najlepiej że dopiero się zaczęła jazda UP. Nie ma szans żeby zjechali już poniżej 1.13. Wszystkich którzy liczyli na S przed danymi już tam zostaną aż wycisną ich pod 1.14 i dalej na 1.15.Kusus pisze:Jeszcze z godzinka, max dwie i bedzie swobodne spadanie bez spadochronu. A jak jutro banksterka przypomni sobie o dodruku to bedzie spadanie w prozni ;dcrok. pisze:1,1134 maja nie zalatwione z pejsatymi a na 1,13229 blokuje wiec pojada w dół.
Żeby kurs spadał muszą pojawiać się dobre dane z gospodarki USA a jak na razie to ich cały czas brak
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 15:58 przez KABUM, łącznie zmieniany 1 raz.
zasypia nas gotowa z kazdej stronyjen-yy pisze:crok. pisze: a moj kredyt mieszkaniowy znowu o 100 pln drozszybo frank na kazde zlo tego swiata
Poczekaj pękną i szwajcarzy i zaczną dodruk

dziwi mnie , ze nie zrobia ukrytej podlogi - skupi i pare pip wyzej wysyp .
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

a wystarczyłoby podzielić cały dodruk i dać ekstra każdemu obywatelowi. Niemal 100% kasy znalazłoby sie na rynku, wzrosła by sprzedaż i inflacja. No ale pejsaci kumple by nie zarobili.crok. pisze:zasypia nas gotowa z kazdej stronyjen-yy pisze:crok. pisze: a moj kredyt mieszkaniowy znowu o 100 pln drozszybo frank na kazde zlo tego swiata
Poczekaj pękną i szwajcarzy i zaczną dodruk
dziwi mnie , ze nie zrobia ukrytej podlogi - skupi i pare pip wyzej wysyp .
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Cierpliwosci... Wroca. Czekam jak sie zamknie h1 i pakuje pozycje.KABUM pisze:Kusus zerknij na Daily a później na Weekly. Na Weekly widać to najlepiej że dopiero się zaczęła jazda UP. Nie ma szans żeby zjechali już poniżej 1.13. Wszystkich którzy liczyli na S przed danymi już tam zostaną aż wycisną ich pod 1.14 i dalej na 1.15.Kusus pisze:Jeszcze z godzinka, max dwie i bedzie swobodne spadanie bez spadochronu. A jak jutro banksterka przypomni sobie o dodruku to bedzie spadanie w prozni ;dcrok. pisze:1,1134 maja nie zalatwione z pejsatymi a na 1,13229 blokuje wiec pojada w dół.
Żeby kurs spadał muszą pojawiać się dobre dane z gospodarki USA a jak na razie to ich cały czas brak
mi się już znudziło czekanie... 1.1339 - jak pójdą jeszcze wyżej to najwyżej zarobie mniej:)
no tak.
wez kredyt 10% + ubezpieczenie to Ci 20% wychodzi albo lepiej i jak tu nakrecac biznes ?
ja teraz pod inwestycje to chce obrotowy wziasc na dalsze rozbudowy to poza zdolnoscia to mam encyklopedie papierkow + zastaw na chalupie
ktora przewyzsza wartosc :)taka to pomoc z drukowania dla ludu 
wez kredyt 10% + ubezpieczenie to Ci 20% wychodzi albo lepiej i jak tu nakrecac biznes ?
ja teraz pod inwestycje to chce obrotowy wziasc na dalsze rozbudowy to poza zdolnoscia to mam encyklopedie papierkow + zastaw na chalupie

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

to co Shorcik na 11350 ab =cd
Uwielbiam AT. Po fakcie wszystko widać jak na dłoni. Jak zawrócą na edku do zrobili RGR jak nie zawrócą i odbiją od szczytu to zrobili ORGR a jak przebiją szczyt to zrobią nieregularną B ;-) Za kilka dni to będzie wszystko tak ładnie narysowane a później ktoś to wklei do mądrego samouczka odpowiednio opisze i powie.... przecież to takie proste ;-) tylko wpłacać i zarabiać... ja teraz czekam aż się sytuacja ustabilizuje to co wczoraj zarobiłem na SEK dzisiaj poszło w zapomnienie ;-)