Też mam shorty w okolicy 1,132, ale oddam na reteście wsparcia i tam zamienię je na elki. Za dobre dane pod up, żeby kurs po wychłodzeniu nie wrócił na maksima.
Jak widzę, nawet zejść chwilowo pod 1,13 nie chcą.
DayTrading: Środa 13.05.2015
Re: DayTrading: Środa 13.05.2015
http://stooq.pl/n/?f=964563
za duzo chcialo Rgr wiec big boys jeszcze zamieszac musza
11320 a 350 do czapownia ab = cd
za duzo chcialo Rgr wiec big boys jeszcze zamieszac musza
11320 a 350 do czapownia ab = cd
Jeszcze z godzinka, max dwie i bedzie swobodne spadanie bez spadochronu. A jak jutro banksterka przypomni sobie o dodruku to bedzie spadanie w prozni ;dcrok. pisze:1,1134 maja nie zalatwione z pejsatymi a na 1,13229 blokuje wiec pojada w dół.
Dzięki, że czasami urozmaicasz trejd wstawkami spoza foreksu.Nowy123 pisze: glosowałem na Kukiza bo sie jego ostatnie wypowiedzi i wywiady z nim spodobały i jest z poza sytemu ale z dwojga zlego to wole Dude niz WSI blazna http://prostozmostu.net/kraj/komorowski ... ebie-wideo to tyle z polityki
Już po moich eskach, dałam minimalny sl i wycięło.
Wiesz co. Komorowski mnie wku....a, ale Duda mnie wku....a i śmieszy.
Znajdz sobie na stronach sejmu interpelacje poselską z 2006 roku, jak posłowie PiS atakowali KNF że próbuje ograniczać kredyty we franku. Jak pisali że młodzi Polacy muszą brać kredyty żeby sobie kupić mieszkanie. Znajdujesz podobieństwo?
I tylko nie pisz, że za Kaczyńskiego (w 2006-07) żyło się lepiej, bo wówczas Grekom też żyło się lepiej. Tylko czy to była zasługa Jarosława?
A teraz cisza o polityce, bo ja na to forum uciekam przed nią, a co niektórzy ciągle polityczne bąki puszczają.
[/quote]
glosowałem na Kukiza bo sie jego ostatnie wypowiedzi i wywiady z nim spodobały i jest z poza sytemu ale z dwojga zlego to wole Dude niz WSI blazna http://prostozmostu.net/kraj/komorowski ... ebie-wideo to tyle z polityki
[/quote]
święta racja popieram i zgadzam się w 100%
Znajdz sobie na stronach sejmu interpelacje poselską z 2006 roku, jak posłowie PiS atakowali KNF że próbuje ograniczać kredyty we franku. Jak pisali że młodzi Polacy muszą brać kredyty żeby sobie kupić mieszkanie. Znajdujesz podobieństwo?
I tylko nie pisz, że za Kaczyńskiego (w 2006-07) żyło się lepiej, bo wówczas Grekom też żyło się lepiej. Tylko czy to była zasługa Jarosława?
A teraz cisza o polityce, bo ja na to forum uciekam przed nią, a co niektórzy ciągle polityczne bąki puszczają.

glosowałem na Kukiza bo sie jego ostatnie wypowiedzi i wywiady z nim spodobały i jest z poza sytemu ale z dwojga zlego to wole Dude niz WSI blazna http://prostozmostu.net/kraj/komorowski ... ebie-wideo to tyle z polityki

święta racja popieram i zgadzam się w 100%
ja tam wole urozmaicenia w stylu Niemiaszka - jakaś muza czy cuś....nulka pisze: Dzięki, że czasami urozmaicasz trejd wstawkami spoza foreksu.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Rysunek z poniedzialku, dla przypomnienia 
Nie chcialo mi sie nowego robic wiec jest jeszcze widoczny na nim moj grid...
Jak dla mnie przedział 1.1320 - 1.1340 to grube S z waskimi stopami

Nie chcialo mi sie nowego robic wiec jest jeszcze widoczny na nim moj grid...
Jak dla mnie przedział 1.1320 - 1.1340 to grube S z waskimi stopami

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 15:35 przez Kusus, łącznie zmieniany 1 raz.
ale mnie juz śmieszy , ze w usa sie na dobre nie polepszylo a juz sie pier...Kusus pisze:Jeszcze z godzinka, max dwie i bedzie swobodne spadanie bez spadochronu. A jak jutro banksterka przypomni sobie o dodruku to bedzie spadanie w prozni ;dcrok. pisze:1,1134 maja nie zalatwione z pejsatymi a na 1,13229 blokuje wiec pojada w dół.

a moj kredyt mieszkaniowy znowu o 100 pln drozszy

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

crok. pisze: a moj kredyt mieszkaniowy znowu o 100 pln drozszybo frank na kazde zlo tego swiata
Poczekaj pękną i szwajcarzy i zaczną dodruk

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"

wracajac do FX opcja 2 teraz bo jak wywin nieregualna

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.