DayTrading: Środa 13.05.2015
Re: DayTrading: Środa 13.05.2015
bedzie wyzej czy już dobierać eski??
Do 1.17 można walić śmiało tłuste S, jeden koleś tak napisał, że fundamenty, itp, wiec brachu ładuj ostrooiro pisze:bedzie wyzej czy już dobierać eski??

Nie ma jak na DT pytać o zajęcie pozycji

Jeszcze z 2 godzinki na s trzeba poczekac imo.
Dopiero od obecnych poziomow bedzie budowane prawe ramie o ile nie zrobia double top.
2 nastepne godzinki powiedza nam co grac
Next poziom na dolarze - okolice 95 w ciagu 24 h
Dopiero od obecnych poziomow bedzie budowane prawe ramie o ile nie zrobia double top.
2 nastepne godzinki powiedza nam co grac

Next poziom na dolarze - okolice 95 w ciagu 24 h

Nowy123 pisze:http://wpolityce.pl/polityka/244249-to- ... edyt-wideomarcin76 pisze:zobaczcie sobie na dole na stronie jaki jest wynik jak ludzie chcą zagłosować hehe Bul ma problem
http://polska.newsweek.pl/ii-tura-kampa ... 085,1.html![]()
![]()
![]()
Wiesz co. Komorowski mnie wku....a, ale Duda mnie wku....a i śmieszy.
Znajdz sobie na stronach sejmu interpelacje poselską z 2006 roku, jak posłowie PiS atakowali KNF że próbuje ograniczać kredyty we franku. Jak pisali że młodzi Polacy muszą brać kredyty żeby sobie kupić mieszkanie. Znajdujesz podobieństwo?
I tylko nie pisz, że za Kaczyńskiego (w 2006-07) żyło się lepiej, bo wówczas Grekom też żyło się lepiej. Tylko czy to była zasługa Jarosława?
A teraz cisza o polityce, bo ja na to forum uciekam przed nią, a co niektórzy ciągle polityczne bąki puszczają.

"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
Pytam o optymalny moment NIE KIERUNEK- każda eska zarobi, tylko jedna więcej druga mniejc.ajto pisze:Do 1.17 można walić śmiało tłuste S, jeden koleś tak napisał, że fundamenty, itp, wiec brachu ładuj ostrooiro pisze:bedzie wyzej czy już dobierać eski??![]()
Nie ma jak na DT pytać o zajęcie pozycji

Nie rozumiem po co wyśmiewasz moją ogólną analizę - przynajmniej uzasadniłem ją fundamentami a nie wrozeniem z trójkątów kursu na poziomie 1.4 itd. Jeśli uważasz inaczej to napisz coś sensownego.
RGRa nie będzie, jak się ustabilizuje kurs to retest 1,128 dla wychłodzenia i dalej up w okolice 1,15 - zadanie na 2 dni. Grubas jak już się obkupił, a dzisiaj ładnie kupowali powyżej 1,12, nawet kurs na moment nie zszedł niżej, to grubas chce zarobić, 100 pipsów to za mało.Kusus pisze:Poczekaj 24 h. Dzisiaj bedzie promocja do S moim zdaniem.KABUM pisze:Żadnego RGRa nie będzie za słabe dane
Oczywiście mogli też inni obkupić się w shorty powyżej 1,13, ale po co, skoro dane na up i można spodziewać się wyższych poziomów.
Edek zrobil fale c - zasieg z poniedzialku i jednoczesnie wykonczyl orgr na h4. Wedle at powinien teraz spasc do 1.11 i to w tym tygodniu. Ja sie oblowilem przy 1.1320 be i zobaczymy.nulka pisze:RGRa nie będzie, jak się ustabilizuje kurs to retest 1,128 dla wychłodzenia i dalej up w okolice 1,15 - zadanie na 2 dni. Grubas jak już się obkupił, a dzisiaj ładnie kupowali powyżej 1,12, nawet kurs na moment nie zszedł niżej, to grubas chce zarobić, 100 pipsów to za mało.Kusus pisze:Poczekaj 24 h. Dzisiaj bedzie promocja do S moim zdaniem.KABUM pisze:Żadnego RGRa nie będzie za słabe dane
Oczywiście mogli też inni obkupić się w shorty powyżej 1,13, ale po co, skoro dane na up i można spodziewać się wyższych poziomów.
Chociaz brakuje mi jeszcze kednego podjazdu do 1.1340.
glosowałem na Kukiza bo sie jego ostatnie wypowiedzi i wywiady z nim spodobały i jest z poza sytemu ale z dwojga zlego to wole Dude niz WSI blazna http://prostozmostu.net/kraj/komorowski ... ebie-wideo to tyle z politykijen-yy pisze:Nowy123 pisze:http://wpolityce.pl/polityka/244249-to- ... edyt-wideomarcin76 pisze:zobaczcie sobie na dole na stronie jaki jest wynik jak ludzie chcą zagłosować hehe Bul ma problem
http://polska.newsweek.pl/ii-tura-kampa ... 085,1.html![]()
![]()
![]()
Wiesz co. Komorowski mnie wku....a, ale Duda mnie wku....a i śmieszy.
Znajdz sobie na stronach sejmu interpelacje poselską z 2006 roku, jak posłowie PiS atakowali KNF że próbuje ograniczać kredyty we franku. Jak pisali że młodzi Polacy muszą brać kredyty żeby sobie kupić mieszkanie. Znajdujesz podobieństwo?
I tylko nie pisz, że za Kaczyńskiego (w 2006-07) żyło się lepiej, bo wówczas Grekom też żyło się lepiej. Tylko czy to była zasługa Jarosława?
A teraz cisza o polityce, bo ja na to forum uciekam przed nią, a co niektórzy ciągle polityczne bąki puszczają.

Ostatnio zmieniony 13 maja 2015, 15:15 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Na dzisiaj wystarczy:
Edek start longa od 1,12350 z TP 1.13045
a teraz GOLD na longu blisko TP
Edek start longa od 1,12350 z TP 1.13045
a teraz GOLD na longu blisko TP
1,1134 maja nie zalatwione z pejsatymi a na 1,13229 blokuje wiec pojada w dół.
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek