W związku z brakiem wypłat u Irona i wielkim naszym oburzeniem z tego powodu zakładam ten temat, kto będzie jutor o 17 w złotych tarasach celem odzyskania naszych pieniędzy niech się wpisuje tutaj na listę.
Link do tematu: http://forex-nawigator.biz/forum/ironfx-t21480-740.html
Link do wydarzenia na FB: https://www.facebook.com/events/1444115549233439/
Szczegóły: 14 Maja Pure Sky Club Ul. Złota 59 00-120 Warszawa. Tam będzie konferencja Iron, (jaką k... trzeba być by w chwili braku kasy organizować konferencje), konerencja rozpoczyna się o 17:30, a kończy o 21:30, ale bądźmy już o 17 by nie doszło nawet do otwarcia tej konferencji i zostańmy jak najdłuzej by się w ogóle nie odbyła.Celem jest zmuszenie tych złodziei do zwrotu kasy.
Chętni wpisywać się.
Strajk u Irona 14.05
Re: Strajk u Irona 14.05
No ja będę. Za długo to już trwa. Ponad 3 miesiące nie wypłacać kasy i ściemniać, że lada chwila kilka dni i wypłacą to muszą ponieść konsekwencje tego.
Dziwne jest to, że sami zapraszają klientów, którzy mają rachunek u nich a nie nowych coby nałapać leszczy i wziąć nowe depozyty. Po co to im?
Dziwne jest to, że sami zapraszają klientów, którzy mają rachunek u nich a nie nowych coby nałapać leszczy i wziąć nowe depozyty. Po co to im?
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
współczuję Wam, ale nie mogę zgodzić się z tym, że szkolenia są tylko dla nałapania nowych klientówSzwajcar pisze:No ja będę. Za długo to już trwa. Ponad 3 miesiące nie wypłacać kasy i ściemniać, że lada chwila kilka dni i wypłacą to muszą ponieść konsekwencje tego.
kiedyś tak bywało, że broker organizował szkolenia - było to coś normalnego
szkoda, że najlepsi w tamtych latach w edukowaniu klientów (dawna gwardia XTB) zaprzestali tej praktyki
i nikt nie próbuje im nawet dorównać
byłem raz na szkoleniu w Iron , choć nie jestem klientem, teraz może też się wybiorę - jeśli mógłbym za coś skrytykować - to fatalne tłumaczenie, które czy się chce czy nie , musi słuchać, przez cały dzień u Irona z Birgerem wyłapałem mniej niż później przez 3h w Sherationie gdy Saxo zaprosiło Birgera a tłumaczen branżowi byli zamknięci w klatce

To wątek o strajku a nie o Ironie. Nie interesują mnie ich durne konferencje, skoro mają kasę na konferencje niech ją oddadzą.
-
- Pasjonat
a dokładnie. Skoro maja kasę na takie spędy i dla tych dupków co je prowadzą to znaczy że jeszcze nie jest tak z nimi źle.Robek86 pisze:To wątek o strajku a nie o Ironie. Nie interesują mnie ich durne konferencje, skoro mają kasę na konferencje niech ją oddadzą.
Zapytajcie tego prowadzącego czy zdaje sobie sprawę kto go zaprosił , dla kogo prowadzi te wykłady.
Zapytajcie także po co Wam ta edukacja, skoro gracie na wirtualnych kontach. Przecież u Irona to normalne , że się nic nie wypłaca. Jaki więc cel tej konferencji?
He he te pytania to dobre są. No i Iron tylko oferuje konta demo, nie mozna wypłacać, a może poprosimy Czaka Norisa bym nam wypłacił kasę z irona 

-
- Pasjonat
a pasowałoby go zaprosić bo to wydaje się jedyne rozwiązanie. Poza tym na pewno na tym spędzie będzie jakiś przedstawiciel. Mając dokumenty swoich kont wymuście na nim odpowiedz dlaczego was robią w trąbę.Robek86 pisze:He he te pytania to dobre są. No i Iron tylko oferuje konta demo, nie mozna wypłacać, a może poprosimy Czaka Norisa bym nam wypłacił kasę z irona