DayTrading: Poniedziałek 11.05.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 11.05.2015
Nie wrócił Edward do kanału, według moich kresek powrót nastąpiłby dopiero na 1.127x
Całkiem możliwe, że kontynuując ruch w dół będzie testował niebieską TL i jednocześnie mocne wsparcie. Tam mogą zadecydować o dalszym kierunku.
Całkiem możliwe, że kontynuując ruch w dół będzie testował niebieską TL i jednocześnie mocne wsparcie. Tam mogą zadecydować o dalszym kierunku.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
U mnie podobnie i mam wrażenie, że w tym dolnym kanale będzie przez najbliższe dni konsola zanim wybije znowu w góręc.ajto pisze:Nie wrócił Edward do kanału, według moich kresek powrót nastąpiłby dopiero na 1.127x
Co po wyborach? Wyprzedaż PLN?
Myślicie, że rzeźnik urośnie do 190? 
Mój plan zakładał spadek na 170, jednak przy okolicach 175 pojawiło się silne wsparcie (oraz EMA200) i rzeźnik dawał do zrozumienia, że ani myśli spadać..... Więc? 190, a potem w dół?

Mój plan zakładał spadek na 170, jednak przy okolicach 175 pojawiło się silne wsparcie (oraz EMA200) i rzeźnik dawał do zrozumienia, że ani myśli spadać..... Więc? 190, a potem w dół?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Już wczoraj zasygnalizowałem, że zachód może zacząć się obawiać jesiennego wyniku wyborów, a dzisiejsze głosy zaczynają to potwierdzać. Raczej złoty powinien w najbliższym czasie się osłabiać. Najważniejsze będzie to, jak Kukiz wykorzysta ten potencjał, który stworzył sobie w ostatnim czasie.Marcin30 pisze:Co po wyborach? Wyprzedaż PLN?
usdcad jak przebije opór 1,213 to potem 1,2204 i dopiero 1,238
Do obserwacji bo trochę pipsów jest

Nauka nauka nauka....... 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
santo pisze:usdcad jak przebije opór 1,213 to potem 1,2204 i dopiero 1,238Do obserwacji bo trochę pipsów jest

chyba trzeba na pejsów poczekać, bo przed edka się nie mogą zdecydować

http://forex-nawigator.biz/forum/pienia ... ml#p764527
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
Skoro piszecie o USDCAD to wtrące swoje 2 grosze - poniżej wykres.
Co do rzeźnika to nie tykam bo jest niejasny, niby chce rosnąć dalej, ale pary brakuje już zdaje się.
Tym bardziej, że na książkowym fibo (od 0 - 100) mamy aktualnie szczyt na Fibo 23, co skłania mnie ku myśleniu, że jak to nie puści to jednak kierunek południe.
Co do rzeźnika to nie tykam bo jest niejasny, niby chce rosnąć dalej, ale pary brakuje już zdaje się.
Tym bardziej, że na książkowym fibo (od 0 - 100) mamy aktualnie szczyt na Fibo 23, co skłania mnie ku myśleniu, że jak to nie puści to jednak kierunek południe.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kabel - wybicie i dalej UP?
Hahahhighend pisze:Skoro piszecie o USDCAD to wtrące swoje 2 grosze - poniżej wykres.

Loonie wybija flage gora + ewa pull backi na w1 a ten rysuje kreske na 400p w dol.... Gratuluje.
-- Dodano: pn 11-05-2015, 11:17 --
Dolem. Robimy double top + luka.Marcin30 pisze:Kabel - wybicie i dalej UP?