Zobaczysz misiu, jaka z nas firma drucik

Jesteś pracownikiem Irona, a Iron wypłaca pieniądze ok 10% klientów. Dlatego wziąłeś synku screena z panela któregoś ze swoich klientów i zamieściłeś tutaj, żeby się podbudować jedno-post'owcu.
Jeżeli byłbyś inwestorem to nie zależałoby Ci, żeby kogokolwiek zdyskredytować, a co więcej widząc ilu ludziom na forum pieniędzy Iron nie wypłacił to byś się raczej cieszył. Marny Wasz los Ironiki. Zobaczycie pierwsze "eventy" już na Waszym seminarium za tydzień.
Poza tym rozumiem, że zależy Wam na tym, żebyśmy nie zebrali zbyt dużej liczby oszukanych osób i mieli mniejszą siłę przebicia w prokuraturze cypryjskiej. Ale nie martwcie się Ironiki, będziemy mieli wystarczająco dużo dowodów na Wasze oszustwo. A i ludzi oszukanych z dnia na dzień przybywa.
maniekmt2168 pisze:Witam, dzieki za wychwycenie bledu: a wiec od poczatku: 16.04 (zlecone) - 29.04 (zrealizowane) oraz 29.04 (zlecone) - dzis zrealizowane. Jako dowod zalaczam screen. Nie jestem pracownikiem irona, o ich problemach dowiedzialem sie dopiero po tygodniu od zlecenia wyplaty, wtedy zaczalem drazyc temat. Jesli ktos z was :
- ma konto vip
- nie bral bonusow na start
- nie otrzymal maila na temat weryfikacji konta (ja nic takiego nie otrzymalem)
- wplacal i wyplacal przez przelew bankowy, waluta EUR
i podejmie te same akcje co ja (wyslanie paru maili w odpowiednie miejsca), to w przeciagu max 2 tyg. musi otrzymac hajs. Czy w ogole sa tu takie osoby?
PS. moim zdaniem Pan sokolik - firma "drucik" nie ma nawet wlasnego biura, nie warto tracic czasu i dodatkowo pieniedzy. Ta osoba nie dala ani jednego argumentu za tym, aby jej zaufac, a umowa ktora od niego dostalem to jakas k***a kpina. Gdybym mial wchodzic na droge sadowa wybralbym normalna kancelarie prawna (co z reszta jeden z forumowiczow uczynil).