DayTrading: Czwartek 07.05.2015
Re: DayTrading: Czwartek 07.05.2015
tak się zastanawiam gdzie edek doleci - stawiałem 1.126 i w dół, a teraz jestem pod wrażeniem...Czy to aby normalne że 70mld Euro jest wypuszczane na rynek a edek rośnie do poziomów prawie przed QE????
Wydaje mi się że rzadko na foreksie są tak pewne sygnały na eski jak teraz (oczywiście z pewnym zapasem:), aby przetrwać strzały na np. 1.17:))

Wydaje mi się że rzadko na foreksie są tak pewne sygnały na eski jak teraz (oczywiście z pewnym zapasem:), aby przetrwać strzały na np. 1.17:))
Może też być tak

Albo "pewne sygnały", albo zapas na "strzały" UP po 350P. Niezła precyzjaoiro pisze:tak się zastanawiam gdzie edek doleci - stawiałem 1.126 i w dół, a teraz jestem pod wrażeniem...Czy to aby normalne że 70mld Euro jest wypuszczane na rynek a edek rośnie do poziomów prawie przed QE????

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

atlanticos pisze:eurchf h4
https://www.tradingview.com/x/IwdXR40Y/
edek h4
https://www.tradingview.com/x/k46Eae8o/
to nic nowego nie dales z 1=5 z czerwona krecha 100% fib ja juz to wczesniej dawalem mowiac nie tykac S chyba ze pod podwójny szczyt z bliskim SL jesli by lamana robili
- atlanticos
- Maniak 
no rewelacja ze to wczesniej dales... mam po pochwale napisac do admina? Jak dziecko jestes w piaskownicy... ja bylem pierwszy, nie ja bylem,... no masakra jakasNowy123 pisze:atlanticos pisze:eurchf h4
https://www.tradingview.com/x/IwdXR40Y/
edek h4
https://www.tradingview.com/x/k46Eae8o/
to nic nowego nie dales z 1=5 z czerwona krecha 100% fib ja juz to wczesniej dawalem mowiac nie tykac S chyba ze pod podwójny szczyt z bliskim SL jesli by lamana robili
 Jak ja bym kazda kreske ktora ktos pozniej ode mnie wrzucal tu omawial to by stron braklo
  Jak ja bym kazda kreske ktora ktos pozniej ode mnie wrzucal tu omawial to by stron braklo 
					Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 12:51 przez atlanticos, łącznie zmieniany 1 raz.

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ale i tak idelnie 1=5 nie bedzie, mysle ze beda jeszcze bujac chwle1,1390 1,1450
PS zabka napisz jak tam S z 1,11x

- atlanticos
- Maniak 
tak samo jak Twoje S na kablu z 1.50Nowy123 pisze:ale i tak idelnie 1=5 nie bedzie, mysle ze beda jeszcze bujac chwle1,1390 1,1450

jeżeli Fala 3 jest w przybliżeniu równa 161.8% Fali 1
pod względem ceny, najprawdopodobniej czas
trwania Fali 5 będzie równy czasowi trwania Fali 1.

pod względem ceny, najprawdopodobniej czas
trwania Fali 5 będzie równy czasowi trwania Fali 1.
Pewny w sensie że w najbliższym czasie zrealizuję się TP - wszystko kwestia zarządzania depo:D ja sprzecznosci nie widzę - tak działa rynek - po to są te strzały itd. aby realizować SL, ile razy jest sytuacja że ktoś zamyka pozycje na SL, a po dniu kurs wraca i osiąga poziom TP. Wszystko kwestia sposobu gry, ja osobiście daje sobie duży margines:) - a co do mojej prognozy - czas pokaże.c.ajto pisze:Albo "pewne sygnały", albo zapas na "strzały" UP po 350P. Niezła precyzjaoiro pisze:tak się zastanawiam gdzie edek doleci - stawiałem 1.126 i w dół, a teraz jestem pod wrażeniem...Czy to aby normalne że 70mld Euro jest wypuszczane na rynek a edek rośnie do poziomów prawie przed QE????
atlanticos pisze:tak samo jak Twoje S na kablu z 1.50Nowy123 pisze:ale i tak idelnie 1=5 nie bedzie, mysle ze beda jeszcze bujac chwle1,1390 1,1450
nie mam pojecia o czym piszesz Zabusia ale wymyslac sobie mozesz tym sie roznimy ja nie stawiam jak ty sl na 100 200pisa lub ich nie przestawiam wiec nie tarafiles z riposta

jesli wybija SL zapominam i gram dalej inna opcje - fale czy korekte a nie kopie sie z koniem  ale nie stawiam sl na 100 - 200 pipsa  z jego przestawianiem ja mam inny styl grania i zabezpieczania pozycji wraz z stawainiem SL gdy juz ida w moja strone  na BE czy na zysk
 jesli wybija SL zapominam i gram dalej inna opcje - fale czy korekte a nie kopie sie z koniem  ale nie stawiam sl na 100 - 200 pipsa  z jego przestawianiem ja mam inny styl grania i zabezpieczania pozycji wraz z stawainiem SL gdy juz ida w moja strone  na BE czy na zysk- atlanticos
- Maniak 
urzekla mnie Twoja historia - smietnik robiszNowy123 pisze:
nie mam pojecia o czym piszesz Zabusia ale wymyslac sobie mozesz tym sie roznimy ja nie stawiam jak ty sl na 100 200pisa lub ich nie przestawiam wiec nie tarafiles z riposta
jesli wybija SL zapominam i gram dalej inna opcje - fale czy korekte a nie kopie sie z koniem ale nie stawiam sl na 100 - 200 pipsa z jego przestawianiem ja mam inny styl grania i zabezpieczania pozycji wraz z stawainiem SL gdy juz ida w moja strone na BE czy na zysk