IronFx
-
- Stały bywalec
Re: IronFx
Szwajcar u mnie od 8.04.2015 takze zlecona wyplata i zero odzewu opiekun unika jak ognia mnie
inne maile zero odp i tak w kolko .
inne maile zero odp i tak w kolko .
Trzymam kciuki za was
Ale czytając posty dobrze to nie wróży
Myślę że zostaliście okradzeni
Jak wypłacam moje pieniądze to je po prostu otrzymuję,bo są moje.
Ps.Nie słyszałem o przelewie idącym miesiąc lub dłużej
Pozdr Oszoksz
Ale czytając posty dobrze to nie wróży
Myślę że zostaliście okradzeni
Jak wypłacam moje pieniądze to je po prostu otrzymuję,bo są moje.
Ps.Nie słyszałem o przelewie idącym miesiąc lub dłużej
Pozdr Oszoksz
-
- Stały bywalec
Jesteśmy po rozmowie z przedstawicielem cypryjskiego wymiaru sprawiedliwości. Będziemy chcieli zgłosić oszustwo na wielką skalę, co niesie za sobą poważne konsekwencje dla IronFX. Czym większa ilość osób, które się przyłączą tym większa szansa na zajęcie się sprawą prokuratury krajowej. Mamy już zgłoszenia osób z innych krajów, tak więc sprawa nabiera wymiaru wielopłaszczyznowego. Wszystkim chętnych zapraszam do kontaktu: adamsokolik@onet.eu

adamsokolik pisze:Jeszcze jedna ciekawa rzecz. IronFX po wysłaniu maila "Dear Client,
We would like to inform you that your account is under investigation for potential irregular trading activities.
We will inform you of the progress of our investigation in due course." nigdy już więcej nie odpisuje. Mimo, że mijają tygodnie, a Klient nie używał nawet bonusu to milczą. Niektóre rachunki da się sprawdzić w 15 minut, ale jak widać IronFX wymyślił sobie, że będzie się tym podpierał do końca i trwa już to miesiącami.![]()
Tak samo dzieje się w innych krajach : http://www.tradecomplaint.com/trading-r ... &gsc.tab=0
http://forums.babypips.com/forex-broker ... ssues.html
http://www.forexpeacearmy.com/forex-for ... oblem.html
MAMY NA NICH BATA I GO UŻYJEMY !!! Jest już kilka osób z zagranicy, które odezwały się do nas. Blog IronFXfraud.eu będziemy prowadzili w trzech językach![]()
adamsokolik pisze:W maju zaczynamy publikację bloga na temat IronFX. Dokładna data zależy od czasu potrzebnego na zamieszczenie dokumentów wszystkich zainteresowanych. Każdy wpis ma być oparty na dokumentach, tak aby IronFX nie próbował podważać zawartych tam informacji. Zapraszamy do kontaktu wszystkich, których IronFX oszukuje i nie wypłaca pieniędzy. Poza drogą oficjalną, z której IronFX się naśmiewa, musimy skłonić ich do zaprzestania swoich złodziejskich praktyk, zanim zrobią to właściwe organy, które badają już sprawę. Blog będzie dostępny pod adresem IronFXfraud.eu![]()
W zasadzie wszystkie sprawy naszych Klientów przedstawiają się podobnie. Niezależnie czy ktoś robił trade od miesiąca czy od kilkunastu, zawsze zamiast wypłaty środków IronFx wysyła maila, że na rachunku prowadzona jest dochodzenie dotyczące nielegalnego handlu. W żadnym przypadku nie było inaczej, po prostu wysyłają takiego maila z automatu. Co ciekawsze, wysyłają nawet takie maile Klientom, którzy nie wnioskowali o bonus lub jeżeli go otrzymali to go nie wykorzystali nigdy. Następnie każdy "opiekun klienta" albo nabiera wody w usta albo perfidnie kłamie, że skoro IronFX nie wypłaca pieniędzy to jedynym powodem jest negatywna weryfikacja rachunku. Dobrym przykładem jest Pani Karolina Struzik z oddziału na Cyprze. Nie dość, że perfidnie kłamie w ślad za poleceniami swoich przełożonych to jeszcze oczernia ludzi, którzy starają się pomóc klientom odzyskać swoje pieniądze. Wielu Klientom chodzi przynajmniej o to, żeby odzyskać swoje wpłacone pieniądze, nie mówiąc już o osiągniętym zysku, który z resztą tak samo im się należy.
Niestety IronFX działa obecnie wedle zasady, że jeżeli już wyciągną pieniądze od klienta to albo klient przegra wszystko albo nie wypłacą im ani grosza. Liczba inwestorów, która jest w takiej sytuacji jest zatrważająca. Dziwnym jest, że CySec nie reaguje bardziej stanowczo. Chodź jeżeli spojrzeć na fakt sponsorowania przez IronFX cypryjskich inwestycji miejskich, takich jak np. http://www.ironfx.com/pl/about/company- ... n-09-04-15 miejskiego parku, to zaczyna się wszystko dodawać. Ręka rękę myje, a setki inwestorów sponsorują miejski park położony w sąsiedztwie firmy IronFX Global w Limassol.
Gwarantuję hochsztaplerom z IronFX, że wszystkie pieniądze oddadzą swoim klientom. Nawet jeżeli FC Barcelona, miasto Limassol czy każda inna instytucja, którym IronFX wpłacił ukradzione pieniądze od swoich klientów, będą musieli oddać je z powrotem. Blog rusza wkrótce, wszystkim chętnych zapraszam do kontaktu: adamsokolik@onet.eu
Pod koniec maja odbywa się iFXexpo w Limasol na Cyprze ... duzy event ale IronFX-u tam nie ma, ten wiodący broker nie uczestniczy w evencie chociaż event jest praktycznie po drugiej strony ulicy??
Musi być im naprawdę ciężko........
-
- Pasjonat
Może chcą uniknąć incydentów , które zapewne miałyby tam miejsce a oni by byli w roli głównej.jackub pisze:Pod koniec maja odbywa się iFXexpo w Limasol na Cyprze ... duzy event ale IronFX-u tam nie ma, ten wiodący broker nie uczestniczy w evencie chociaż event jest praktycznie po drugiej strony ulicy??
-
- Stały bywalec
Ne unikną. Wkrótce i tak szykujemy im "eventy". Wcześniej czy później zrobimy ironing po Ironie

andrzej-sk pisze:Może chcą uniknąć incydentów , które zapewne miałyby tam miejsce a oni by byli w roli głównej.jackub pisze:Pod koniec maja odbywa się iFXexpo w Limasol na Cyprze ... duzy event ale IronFX-u tam nie ma, ten wiodący broker nie uczestniczy w evencie chociaż event jest praktycznie po drugiej strony ulicy??
Mi nadal nie wypłacili.
Czy ktoś dostał wypłatę od nich w ostatnim czasie?
„Nie słuchaj tego co ktoś mówi o rynku, słuchaj tego co rynek mówi o kimś.”
-
- Bywalec
Witam, a wiec wyplaty z irona przychodza
pierwsza zlecilem 16 maja - dostalem 29. Druga zlecona 29 maja - dostalem dzisiaj potwierdzenie, jutro pewnie na koncie. Odradzam korzystanie z uslug pana sokolika - moim zdaniem nie jest to osoba wiarygodna, co udowodnila dodatkowo jego umowa ktora dostalem mailem.

-
- Stały bywalec
Już za tydzień, pierwszy "event " z naszym udziałem: Iron FX seminarium Birgera Schäfermeiera, WARSZAWA – 14 Maja / 17:30 - 21:30, Pure Sky Club, Ul. Złota 59, 00-120 Warszawa
Będziemy tam i poinformujemy wszystkich o dokonaniach IronFX w kontekście SOLID TRADINGU Zapraszamy chętnych do kontaktu i udziału
Będziemy tam i poinformujemy wszystkich o dokonaniach IronFX w kontekście SOLID TRADINGU Zapraszamy chętnych do kontaktu i udziału

Szwajcar pisze:Mi nadal nie wypłacili.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2015, 16:59 przez adamsokolik, łącznie zmieniany 1 raz.
Mnie też nadal nic nie wypłacili - od 5 lutegoSzwajcar pisze:Mi nadal nie wypłacili.

Widzę że już nawet przestały się tutaj udzielać płatne pachołki Irona podszywające się pod klientów. Może im też nie zapłacili obiecanej kasy? A może kolejna redukcja etatów?
Oooo widzę że w trakcie pisania mojego postu jednak pojawił się "nowy zadowolony klient"