To pytanie na pewno tutaj już padło, wiec nie zlinczujcie mnie

Pozdro!
damsx6 pisze:Witam,
To pytanie na pewno tutaj już padło, wiec nie zlinczujcie mniePrzewertowałem kilkanaście stron wstecz i nie znalazłem indyka, który pokazuje różne interwały obok danego interwału np. gramy na m5 i po prawej stronie mamy kilka swieczek z m15/m30 h1/h4 itd
Pozdro!
Merci beacoupROA pisze:damsx6 pisze:Witam,
To pytanie na pewno tutaj już padło, wiec nie zlinczujcie mniePrzewertowałem kilkanaście stron wstecz i nie znalazłem indyka, który pokazuje różne interwały obok danego interwału np. gramy na m5 i po prawej stronie mamy kilka swieczek z m15/m30 h1/h4 itd
Pozdro!
Pewnie chodzi ci o pipware mini charts.
Kiedyś wrzucałem, znajdziesz tutaj:
http://forex-nawigator.biz/forum/koncep ... ml#p413064
U mnie na ForexBossa nie działa. Po przeciągnięciu na wykres w oknie "Lista wskaźników" nie pojawia sie StopLoss kalkulator.v5. Starsze wersj .v1 oraz v2 działają normalnie.JAREK67 pisze:Najnowsza wersja kalkulatora wielkości pozycji w zależności od zakładanego ryzyka i odległości SL.
Poszukaj w tym dzienniku lub na Comparicu wersji Stop Loss Calculator v4. Zamieściłem tam biblioteki, które są potrzebne do tego wskaźnika.drendriu pisze:U mnie na ForexBossa nie działa. Po przeciągnięciu na wykres w oknie "Lista wskaźników" nie pojawia sie StopLoss kalkulator.v5. Starsze wersj .v1 oraz v2 działają normalnie.JAREK67 pisze:Najnowsza wersja kalkulatora wielkości pozycji w zależności od zakładanego ryzyka i odległości SL.