Cad boskoNowy123 pisze:na Cad pozamykali Shorty na danych bo abc jada opory teraz
DayTrading: Czwartek 30.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 30.04.2015
Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Na miesiecznej widze objecie hossy, dzisiaj widze korekte wzrostow a na tygodniowa zerkne w piatek o 22atlanticos pisze:pozyjemy, zobaczymy...dzis edek skonczy w okolicach 1.11 IMO, a kabel tez z 50-70 pipsow nizej niz jest..sadze ze po 18:00 zaczna znowu zjezdzac zeby przekrecic swieczke h4 w ostatniej chwili... a potem juz maly zakres ruchow do konca dnia przewiduje bo swieczki miesieczne beda takie jak mialy byc... zerknij na miesieczna i tygodniowa na kangurzeKusus pisze:Cos mi sie zle post zedytowal wyzej. Chcialem tylko napisac zaba ze nie zgadzam sie z toba. Mam na obecna chwile inny punkt siedzeniaa h4 na edku moga taka wywinac ze dzisiaj 1.13 to misie beda zza plecow ogladac
;)
http://stooq.pl/n/?f=962233 Wynik finansowy netto OFE wyniósł minus147,6 mln zł w 2014 r.
-
wariatgdynia
- Gaduła

Jak pociągnałem fibo na WTI od szczytu do dołka na tygodniowym to w ciekawym punkcie jest
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

tak to widze w przyszlym tygodniu...Kusus pisze:
Na miesiecznej widze objecie hossy, dzisiaj widze korekte wzrostow a na tygodniowa zerkne w piatek o 22
kangur h4
https://www.tradingview.com/x/3So0ucnr/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
oki stare eLki pozamykane na uJ
jest okazja do eSki, sesja japońska może nie rozciągnie zakresu
jest okazja do eSki, sesja japońska może nie rozciągnie zakresu
- atlanticos
- Maniak

jutro zaczyna sie maj wiec nowy miesiac - i nowe 60mld papieru toaletowego zwanego euro w obiegu 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
U J 120 tam moze dostac czape 
Patrząc na zachowanie obligacji to można by zaryzykować stwierdzenie, że korekta na dolarze zakończona....
lepsze wyniki eksportu (apple) od uwarunkowania kursu, więc możliwe, iż kurs dalej będzie dyskontował podnoszenie stópMR. D pisze:Patrząc na zachowanie obligacji to można by zaryzykować stwierdzenie, że korekta na dolarze zakończona....