DayTrading: Czwartek 30.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 30.04.2015
na Cad pozamykali Shorty na danych bo abc jada opory teraz
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Cos mi sie zle post zedytowal wyzej. Chcialem tylko napisac zaba ze nie zgadzam sie z toba. Mam na obecna chwile inny punkt siedzenia
a h4 na edku moga taka wywinac ze dzisiaj 1.13 to misie beda zza plecow ogladac 
Co do mojego punktu widzenia to projekcje z dzisiaj i pozycje znasz. Niestety poki co... Kangur w plecy ale to nic bo juz pora na powrot do 0.81

Co do mojego punktu widzenia to projekcje z dzisiaj i pozycje znasz. Niestety poki co... Kangur w plecy ale to nic bo juz pora na powrot do 0.81

- atlanticos
- Maniak
pozyjemy, zobaczymy...dzis edek skonczy w okolicach 1.11 IMO, a kabel tez z 50-70 pipsow nizej niz jest..sadze ze po 18:00 zaczna znowu zjezdzac zeby przekrecic swieczke h4 w ostatniej chwili... a potem juz maly zakres ruchow do konca dnia przewiduje bo swieczki miesieczne beda takie jak mialy byc... zerknij na miesieczna i tygodniowa na kangurzeKusus pisze:Cos mi sie zle post zedytowal wyzej. Chcialem tylko napisac zaba ze nie zgadzam sie z toba. Mam na obecna chwile inny punkt siedzeniaa h4 na edku moga taka wywinac ze dzisiaj 1.13 to misie beda zza plecow ogladac

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- dobryfxplayer
- Maniak
kusus mowilem ci abys nie bral teraz elek na kangurze. odpusc go sobie poprostu.Kusus pisze:Cos mi sie zle post zedytowal wyzej. Chcialem tylko napisac zaba ze nie zgadzam sie z toba. Mam na obecna chwile inny punkt siedzeniaa h4 na edku moga taka wywinac ze dzisiaj 1.13 to misie beda zza plecow ogladac
najprawdopodobnie RBA obnizy stopy za tydzien... bo aud za silny!
-- Dodano: 30 kwie 2015, 15:53 --
ujek wyglada ze lecimy do pivota WR1.
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
-
- Gaduła
Nie wiem u mnie na EDKU na 1,112 jest luka na m15 moga tam podejsc
Na ropie WTI na H1 nie przypomina wam tojak by chcieli zrobic M znaczy odwrócone W?;)
Na ropie WTI na H1 nie przypomina wam tojak by chcieli zrobic M znaczy odwrócone W?;)
Ostatnio zmieniony 30 kwie 2015, 16:55 przez wariatgdynia, łącznie zmieniany 1 raz.

albo konec korekty na KABLU podowjny szczyt na d1

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tylko ze to nie byl blad z mojej strony - wyluzujdobryfxplayer pisze:kusus mowilem ci abys nie bral teraz elek na kangurze. odpusc go sobie poprostu.Kusus pisze:Cos mi sie zle post zedytowal wyzej. Chcialem tylko napisac zaba ze nie zgadzam sie z toba. Mam na obecna chwile inny punkt siedzeniaa h4 na edku moga taka wywinac ze dzisiaj 1.13 to misie beda zza plecow ogladac
-- Dodano: 30 kwie 2015, 15:53 --
ujek wyglada ze lecimy do pivota WR1.

- atlanticos
- Maniak
spokojnie... te L-ki dadza mu zarobic bo w przyszlym tygodniu wrocimy na maxy z tego tygodnia... tam jest piekny klin wewnatrz flagi i jasne ze polecimy w dol ale nie teraz jeszcze...cierpliwoscidobryfxplayer pisze:
kusus mowilem ci abys nie bral teraz elek na kangurze. odpusc go sobie poprostu.
-

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
-
- Gaduła
Luka domknięta zobaczymy co EDEK zrobi teraz
wypychane EUR KABLA na fix razem z U J