DayTrading: Czwartek 30.04.2015
- magura2004
- Pasjonat
Re: DayTrading: Czwartek 30.04.2015
Do szpitala. Mocne bóle głowy zwiastują wylewy!!!
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia.highend pisze:Bry. Uważajcie z eLkami na dax.
Macie dzis spokój ode mnie. Albo w ogóle. Cos mi sie stało w nocy i chyba pojadę do szpitala. Powodzenia w tradinu.
pisalem by dax nie tykac jedyne jak cos na szybko na pobicie wczoraj
- dobryfxplayer
- Maniak
dzisiaj widac dalsze oslabianie dolara. nie lapac nozy przypadkiem na edku...
"Buy right, sit tight." - J. Livermore
moja babcia miała całe życie mocne bóle głowy.. brała tabletkę i przechodziłomagura2004 pisze:Do szpitala. Mocne bóle głowy zwiastują wylewy!!!
w pewnym momencie pojechała do rodziny i miała tak silny ból głowy, że zemdlała
w szpitalu okazało się, że ma guza na mózgu wielkości jajka.. dlatego warto dmuchać na zimne, bo potem może być za późno

za 20 min dane z Niemiec zobaczymy co na to DAX 

Dolar dalej ciśnie w dół.dobryfxplayer pisze:dzisiaj widac dalsze oslabianie dolara. nie lapac nozy przypadkiem na edku...
No nic moja pofedowska s poszła się pie...ć. Korekta należy się jak psu buda ale chyba jescze nie teraz. Trzeba było zamknąć po sesji skośnych bo nie podbili dolara co wskazywało by na analogię z poprzednich dni.
Żeby nie zaśmiecać to gdzie widzicie następny przystanek edka po przełamaniu wczorajszego szczytu? 1.144? Chyba po drodze już nic nie ma.
Kiedyś twoja analiza będzie prawidłowa - ważne żebyś do tego czasu miał kapitał na inwestycje.
jako taki opór na edku jest właśnie teraz. pewnie zostanie zrobiony dosyć szybko, ale kto wie.
mysle ze to juz koncowka na EUR USD nastepnych oporow z miejsca nie przejdadobryfxplayer pisze:dzisiaj widac dalsze oslabianie dolara. nie lapac nozy przypadkiem na edku...
-- Dodano: czw 30-04-2015, 9:53 --
warto obserwowac jesili dojada 1,1240 70x i 1,13 1,1315 pod S
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Trzymaj się high i wracaj szybko.highend pisze:Bry. Uważajcie z eLkami na dax.
Macie dzis spokój ode mnie. Albo w ogóle. Cos mi sie stało w nocy i chyba pojadę do szpitala. Powodzenia w tradinu.
The only way is up