Szwajcar dla ciebie

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Adrianoforex
Maniak
Maniak

Szwajcar dla ciebie

Nieprzeczytany post autor: Adrianoforex »

Szwajcar w nawiązaniu do nocnego posta masz dostęp poprzez FF, aby sprawdzić i screeny gotówki na kontach maklerskich z dzisiejszą datą i aktualną godziną, abyś znowu nie jęczał. Jak będzie potrzeba to mogę opchnąć część akcji i będzie kwota 7 cyfrowa z 4 z przodu chyba, że wystarczy zrzut ekranu z akcjami. Tylko po co ci to wszystko?

Obrazek

Obrazek

oraz aktualne forex factory jak ktoś nie zdąży luknąć z rana bo potem podobnie jak Szwajcar wszystko ukrywam i do roboty bo mnie nastraszył, że nie straci wszystkiego i będzie jeszcze próbował wygrać :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Obrazek

I proszę nie psuj swojego wizerunku takimi tekstami. Tutaj i na forum na C zarzucasz wielu osobom trolling a sam co robisz? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Opis jednego z rachunków na FF specialy for you. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79

Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Re: Szwajcar dla ciebie

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Co tam adriano, wróci? DD prawie 40% nie wygląda za dobrze... Nie wiedziałem, że pisząc o masakrze miałeś na myśli ujemny stan swojego konta XD
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Pablo90
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Pablo90 »

Adriano i co to się stało na tym AUD/USD? Widzę, że mega wtopa już.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
sgorn
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: sgorn »

a ja widze ze niestety MC....
Wicks reject areas and bodies explore them-MightyOne
Nie ważne czy miałeś rację czy nie,ważne jak dużo zarobiłeś posiadając rację i jak mało straciłeś, myląc się.

ODPOWIEDZ