Debet trzba uregulować?

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Snazo
Bywalec
Bywalec

Debet trzba uregulować?

Nieprzeczytany post autor: Snazo »

Witam, jestem nowy na rynku, wykupiłem pozycję w piątek wieczorem, która drastycznie spadła, prawie o 100%. Czy jak stracę wszystko, to możliwe, że będę miał debet który będę zmuszony uregulować?

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Re: Debet trzba uregulować?

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Możesz uciec do Timbuktu https://www.google.com/maps/@16.775617, ... !1e3?hl=en
chyba nawet street wiew googla tam nie dotarło więc broker też cię nie znajdzie.

No dobra, jeszcze trochę złośliwości ale (mam nadzieję) konstruktywnej: najpierw wydajesz kasę, a potem sprawdzasz czy dobrze zrobiłeś? nie lepiej było poczytać coś na temat PRZED dokonaniem "inwestycji?" (mam nadzieję chociaż że na demo).
Może tu znajdziesz odpowiedź...:
http://forex-nawigator.biz/forum/czarny ... ml#p732585
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

T-REX ma sporo racji. Najpierw wypada takie rzeczy sprawdzić... :)

Ale skoro już się stało... Wszystko zależy od Twojej umowy z brokerem. Niektórzy umarzają debety i nie wymagają spłaty zadłużenia, a inni wręcz przeciwnie. Zatem na weekend polecam lekturę regulaminu, który podpisałeś/zaakceptowałeś.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Snazo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Snazo »

na przyszłość będę mądrzejszy:)
Dostałem bonus na plus500 (100zł). Zrobiłem z tego 230zł. Po piątkowej wpadce zostało mi 50zł.
Aktualnie gdybym zszedł na debet wydaje mi się, że w tej sytuacji broker nie jest w stanie mi nic zrobić, bo podałem jedynie adres, i nr. telefonu, żadnych kopii dowodu.
Jestem tu nowy, zamierzam, posiedzieć 1-2 tyg. na koncie demo.
Czy możecie mi polecić jakiś brokerów z bonusami bez wymaganej wpłaty, i w przypadku debetu bez konieczności jego regulowania?
Będę bardzo wdzięczny. Łapka w górę za pomoc

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Snazo pisze:na przyszłość będę mądrzejszy:)
Czy możecie mi polecić jakiś brokerów z bonusami bez wymaganej wpłaty, i w przypadku debetu bez konieczności jego regulowania?
XM, Atlas Capital. W pierwszym promocja dalej trwa ale jest trochę warunków (np. nie można grać na danych itd. - poczytaj regulamin), w drugim promocja z darmowym depozytem właśnie się skończyła ale kto wie czy zaraz nie pojawi się jakaś nowa.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

irmentruda
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: irmentruda »

Snazo pisze: Jestem tu nowy, zamierzam, posiedzieć 1-2 tyg. na koncie demo.
C
Tylko? Zycze powodzenia.

Awatar użytkownika
T-REX
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: T-REX »

Na forum jest dział o brokerach, jego lektura spokojnie zajmie ci dwa tygodnie, zaczął bym jednak od ważniejszych spraw - słowniczek, podstawowe pojęcia, potem dział strategii i możesz zaczynać na demo. Straciłeś w paru transakcjach 80 procent konta, uważasz, że w dwa tygodnie będziesz przygotowany do zarabiania pieniędzy na fx??? Lektura działu journali uzmysłowi ci, że twoje pomysły na spekulacje jakie by nie były już dawno ktoś próbował wcielić w życie z raczej wiadomym końcem.
Pierwsza dobra rada - nie napalaj się.
Prawdziwa głupota zawsze pokona sztuczną inteligencję

ODPOWIEDZ