Masz na myśli to?highend pisze:ktoś jeszcze widzi jakieś RGRy na edku?
DayTrading: Poniedziałek 20.04.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 20.04.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
A/C w obrębie prostokąta, na dolnej bandzie, po przebiciu wsparcia. Jest miejsce na ruchy, zasięgi też ok.
- grzelulukas
- Gaduła
RGR już były na każdym TFhighend pisze:ktoś jeszcze widzi jakieś RGRy na edku?
"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
tzn? możesz rozwinąć tę myśl? co to znaczy "każdy TF" - chodzi o te co są w Mt4 domyslnie?grzelulukas pisze:RGR już były na każdym TFhighend pisze:ktoś jeszcze widzi jakieś RGRy na edku?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
- grzelulukas
- Gaduła
To raczej było w formie "pstryczka". Miałem na myśli rgry na różnych interwałach czasowych (bez urazy dla osób, które widzą gdzieś tam rgra). Tak na poważnie to na d1 h4 wygląda jakby się budował rgr potwierdzający trend czyli złazimy do 0.8highend pisze:tzn? możesz rozwinąć tę myśl? co to znaczy "każdy TF" - chodzi o te co są w Mt4 domyslnie?grzelulukas pisze:RGR już były na każdym TFhighend pisze:ktoś jeszcze widzi jakieś RGRy na edku?

"Jedyna rzecz, nad którą masz kontrolę, to część kapitału, jaką jesteś gotów zaryzykować w jednej transakcji"
Na AUDUSD, dzięki wypowiedziom prezia RBA, można mówić o zrobieniu RGR (na H1), którego zasięg wypadałby w okolicach D_S3.highend pisze:ktoś jeszcze widzi jakieś RGRy na edku?

-- Dodano: 20 kwie 2015, 18:55 --
Na razie wsparciem dla AU (na H1) jest EMA200, a ponadto - D_S2. Ale tworzy się ładny pattern / trójkąt / chorągiewka do obserwacji.
Jutrzejsze minutki mogą być zapalnikiem to dalszego spadku.melpomena pisze: Na razie wsparciem dla AU (na H1) jest EMA200, a ponadto - D_S2. Ale tworzy się ładny pattern / trójkąt / chorągiewka do obserwacji.
Patrząc na wykres, to by się zgadzało. Czas na shorta?

Dax mi sie dzis spodobał ,trzymam wszystko łącznie z L 11650
,ale mam tez 12027 
Mysle ze Dax przetestuje szczyty w 3-4 tygodnie i wtedy zostanę bogaty bo siedzę w nim po jaja
SL mam 11730 i zamierzam codziennie podnosić o 10 pkt aż mnie wywali ,chyba ze zostanie osiągnięte 11390 bo tam mam TP

Mysle ze Dax przetestuje szczyty w 3-4 tygodnie i wtedy zostanę bogaty bo siedzę w nim po jaja

SL mam 11730 i zamierzam codziennie podnosić o 10 pkt aż mnie wywali ,chyba ze zostanie osiągnięte 11390 bo tam mam TP
50 fib