edek https://www.tradingview.com/x/PpLvUmrn/
DayTrading: Czwartek 16.04.2015
-
simon000111
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 16.04.2015
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
jeszcze takie cos na indexie dolara zwykłym zauważyłem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Mi się podoba taki czwartek. Nic mnie nie zaskoczyło. No może jedynie eurnzd bo byłem mocno na S. Dax S miałem. Edyta L. Miedź L
. Ogólnie ja surowce zazwyczaj L. Wpadło fajnie i byłoby git gdyby dzieciak nie rozwalił głowy - czoła. Blizna chyba będzie
bawił się i wywalił na kant łóżka. Nikt by nie zdążył zareagować.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Myślę, że dzisiejszy spadek o 4 rano EUR/AUD dał dziś duże szanse do zysku.
Ryzyk fizyk i się udało

Ryzyk fizyk i się udało

czas się odwracać chyba zadużo par walutowych na oporach kiwi, GU, EU już prawieNowy123 pisze:
Nauka nauka nauka....... 
Pół godziny prawdy na S&P. Zawodowcy właśnie teraz handlują. Czyżby Dax wiedział, że S&P będzie nurkował ?
The only way is up
santo pisze:czas się odwracać chyba zadużo par walutowych na oporach kiwi, GU, EU już prawieNowy123 pisze:
ale cos dwa dni PESY na sesji SA pobja oslabac USD wczoaj pokazowke zobili dzis to samo
G U na oporach ale na D1 to wyglada na cos wiecej zobaczymy co zobia jutro na oporowach i mofa orla wywinac wiekszego po LT gorna bande i opory
tak ze jutro moz byc ciekawie
-- Dodano: czw 16-04-2015, 21:37 --
tyle ze kiwi ladnie zostal przyczapowany z s na oporach
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
to znaczy że chcą wzmacniać rynki wschodzące, ciekawe kiedy to jest "wzmocnione" hmmKURODA: GLOBAL ECONOMY HEADING TOWARD GOOD DIRECTION WITH STRENGTH IN ADVANCED ECONOMIES TO SPREAD TO EMERGING NATIONS
S na SP500 2111 to znow testujemy 2100
-- Dodano: czw 16-04-2015, 21:46 --
a co za duzo nadrukowal pustego JEna nie ma co z nim robic przeciez kupuja aktywa i dmuchaja NIKKIE
pr7emo pisze:to znaczy że chcą wzmacniać rynki wschodzące, ciekawe kiedy to jest "wzmocnione" hmmKURODA: GLOBAL ECONOMY HEADING TOWARD GOOD DIRECTION WITH STRENGTH IN ADVANCED ECONOMIES TO SPREAD TO EMERGING NATIONS
a co za duzo nadrukowal pustego JEna nie ma co z nim robic przeciez kupuja aktywa i dmuchaja NIKKIE
to dwa procent targetu inflacyjnego uzależnione jest od stanu gospodarek wschodzących jednocześnieNowy123 pisze:S na SP500 2111 to znow testujemy 2100
pr7emo pisze:to znaczy że chcą wzmacniać rynki wschodzące, ciekawe kiedy to jest "wzmocnione" hmmKURODA: GLOBAL ECONOMY HEADING TOWARD GOOD DIRECTION WITH STRENGTH IN ADVANCED ECONOMIES TO SPREAD TO EMERGING NATIONS
czyli to znaczy że luzowanie potrwa dłużej niż do tej pory myślano