edek za szybko i za daleko do NY
trzeba być czujnym
DayTrading: Czwartek 16.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 16.04.2015
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Gdyby jednak tak się zdarzyło, że złoto zacznie spadać na pokazane 1150... to ja jestem ZA - buy limit już tam czeka 

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Sondaże w UK dają tylko 2% przewagi dla Partii Pracy więc idą łeb w łeb. Jestem trochę zaskoczony, że kabel tak pnie się do góry w sytuacji tak dużej niepewności. Wiadomo konserwatyści zapowiedzieli, że jak wygrają to będzie referendum w sprawie wyjścia z unii a tracą tylko 2% a kabel frunie w górę. Coś tu nie gra...
zyski wzięte i czekamy co będzie po 14:15 

dokladnieDamian77 pisze:klimokrates pisze:Jak tam Ski ? Ładna świeczka na H4 EU
na wsparciu esek się nie bierze, chyba nikt nie brał

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2015, 12:54 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
może analiza fundamentalna całkowicie nie nadaje się do mierzenia kierunku na walutMR. D pisze:Sondaże w UK dają tylko 2% przewagi dla Partii Pracy więc idą łeb w łeb. Jestem trochę zaskoczony, że kabel tak pnie się do góry w sytuacji tak dużej niepewności. Wiadomo konserwatyści zapowiedzieli, że jak wygrają to będzie referendum w sprawie wyjścia z unii a tracą tylko 2% a kabel frunie w górę. Coś tu nie gra...

a może w kablu występuje jeszcze taka waluta jak USD, jak byście nie zauważylias28 pisze:może analiza fundamentalna całkowicie nie nadaje się do mierzenia kierunku na walutMR. D pisze:Sondaże w UK dają tylko 2% przewagi dla Partii Pracy więc idą łeb w łeb. Jestem trochę zaskoczony, że kabel tak pnie się do góry w sytuacji tak dużej niepewności. Wiadomo konserwatyści zapowiedzieli, że jak wygrają to będzie referendum w sprawie wyjścia z unii a tracą tylko 2% a kabel frunie w górę. Coś tu nie gra...![]()

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Tylko funt umacnia się w stosunku do jena i euro też więc argument, że to słabość dolara trochę naciągany. Jeszcze do oporów dojadą bo są za blisko, ale wygląda to dziwnie ..
ludzie nie wiem co się dzieje, ale ewidentnie coś się dzieje
danych chwilowo brak, a od godziny Edek idzie jak szalony w górę

danych chwilowo brak, a od godziny Edek idzie jak szalony w górę

Zwłaszcza to co się stało z jenem na jesieni czy z Euro od grudnia albo SEK od początku roku potwierdza, że całkowicie się nie nadajeas28 pisze:może analiza fundamentalna całkowicie nie nadaje się do mierzenia kierunku na walutMR. D pisze:Sondaże w UK dają tylko 2% przewagi dla Partii Pracy więc idą łeb w łeb. Jestem trochę zaskoczony, że kabel tak pnie się do góry w sytuacji tak dużej niepewności. Wiadomo konserwatyści zapowiedzieli, że jak wygrają to będzie referendum w sprawie wyjścia z unii a tracą tylko 2% a kabel frunie w górę. Coś tu nie gra...![]()