DayTrading: Czwartek 16.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 16.04.2015
podbitka tam gdzie wczoraj usa skonczylaha handel na edk , przed otwarciem rynku amerykańskiego
- atlanticos
- Maniak
linie szyi pociagnalem po dolku ktory w mojej ocenie konczy impuls (5 malych fal).... miejsce po ktorym Ty zaznaczyles szyje zaczyna mala flage (przewaznie formacja w takim ruchu jest falą 4) po ktorej jest jeszcze jeden ruch w dol.... i obecne podbicie ktore w mojej ocenie moze byc prawym ramieniem powinno miec 3-falowa strukture IMO... to by nam utworzylo pierwsze dwie fale ruchu w dol i wybicie linii szyi i dolka ktory konczyl glowe byloby potwierdzeniem ruchu w ramach fali 3 w dol... takimi zalozeniami sie kierowalem akurat przy tej formacjiMaaaniekmw pisze:Hej
Chcialbym podyskutowac nt tego RGR na H4 na Gold:) Dlaczego narysowales linie szyi po ostatnim dolku a nie wczesniejszym przy 1193? Przeksztalcilem Twoj rysunek (wybacz) i dorysowalem czerwona linie szyi, ktora zostala juz wczoraj przebita korpusem i tym samym zanegowana (przy 1szym tescie tej linii cena sie odbila). Mi sie wydaje ze ona tak powinna byc narysowana, ale nie jestem pewien dlatego wole zapytac czemu wybrales taki sposob?
ale....Ogolnie koncepcje co do spadkow na zlocie mamy oboje taka sama. Moim zdaniem jest RGR, ale na D1
Jeszcze jest
Linia szyi zostala dzis przebita, ale nie korpusem wiec jesli dzisiejszy dzien skonczy sie na spadkach to jest szansa na jego realizacje z zakresem 380 pipsow, choc raczej 1170 nie przekroczy. Wazne jest to jaka swieczka D1 bedzie na koniec dnia.
Pozdro:)

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Damian77 pisze:Kazimierz S pisze:
Nie mam przecież nic do nikogo i sam pod to gram.
Wymyśliłem sobie tylko ostatnio, by szukać takiej stacji do której prędko nie wrócimy...![]()
.
a mi , pomimo, że nie osiągnęli dla s poziomu który bym chciał (może po korekcie tam wrócą)
spodobało się,że wyznaczając wsparcie z czarnego i zielonego jest 3p różnicy - tylko -- a oni mieli poślizg 0,5 pkt
no i krecha...
no i osiągnęli minimalny zasięg dla spadków

kwadraty to tylko przeszkoda lokalna
- klimokrates
- Pasjonat
Jak tam Ski ? Ładna świeczka na H4 EU
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
wg jakiej strefy czasowej masz ten wykres?klimokrates pisze:Jak tam Ski ? Ładna świeczka na H4 EU
- klimokrates
- Pasjonat
Nasza Polska, o 12 H4 mi się zamyka.dsokol pisze:wg jakiej strefy czasowej masz ten wykres?klimokrates pisze:Jak tam Ski ? Ładna świeczka na H4 EU
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
chyba się edek określił teraz musi tylko potwierdzić to przez wybicie nowego szczytu
https://www.mql5.com/en/charts/3305717/ ... l-services
https://www.mql5.com/en/charts/3305717/ ... l-services
Lepszy 3 dni studiowania Steva Mauro niż 3 lata CJ.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
Szukaj darmowych kursów w necie aby zrozumieć dzienną manipulację.
dla teg osie martwilem ze anal tez widail w dol na kabl ze pewnie pojada wyzej na opory trzeb obic odwrotnie niz on rysje 

klimokrates pisze:Jak tam Ski ? Ładna świeczka na H4 EU
na wsparciu esek się nie bierze, chyba nikt nie brał
Czyli znowu ja jestem za wzrostami na złocie, a 90% (???) forum za spadkami. Taka oanda sentimentMaaaniekmw pisze:Hej
Chcialbym podyskutowac nt tego RGR na H4 na Gold:) Dlaczego narysowales linie szyi po ostatnim dolku a nie wczesniejszym przy 1193? Przeksztalcilem Twoj rysunek (wybacz) i dorysowalem czerwona linie szyi, ktora zostala juz wczoraj przebita korpusem i tym samym zanegowana (przy 1szym tescie tej linii cena sie odbila). Mi sie wydaje ze ona tak powinna byc narysowana, ale nie jestem pewien dlatego wole zapytac czemu wybrales taki sposob?
ale....Ogolnie koncepcje co do spadkow na zlocie mamy oboje taka sama. Moim zdaniem jest RGR, ale na D1
Jeszcze jest
Linia szyi zostala dzis przebita, ale nie korpusem wiec jesli dzisiejszy dzien skonczy sie na spadkach to jest szansa na jego realizacje z zakresem 380 pipsow, choc raczej 1170 nie przekroczy. Wazne jest to jaka swieczka D1 bedzie na koniec dnia.
Pozdro:)

OK. Mi pasuje.
DAX też wszyscy nadal za wzrostami?

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2015, 12:46 przez highend, łącznie zmieniany 1 raz.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami