Tylko właśnie LT z dziennego jest dopiero na 11700. No i ten popyt nie wygląda - póki co - nazbyt przekonywująco..Damian77 pisze:nikt nie wkleił to może jaDamian77 pisze:uciekinier pisze:co myślicie o DAXie ?, wygląda mi to na promocję jedną z ostatnich przed stacją 13 tyś
w pięknym miejscu zatrzymali się ze spadkami,
DayTrading: Czwartek 16.04.2015
- Kazimierz S
- Pasjonat

Re: DayTrading: Czwartek 16.04.2015
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Miód kupuj tylko Polski.
przecież ja nie ogłaszam końca spadków, może być niżej, ale na coś trzeba złapać te kilkadziesiąt punktów ,Kazimierz S pisze:
Tylko właśnie LT z dziennego jest dopiero na 11700. No i ten popyt nie wygląda - póki co - nazbyt przekonywująco..
a 50 na odbitce - logicznej to dobra transakcja
- Kazimierz S
- Pasjonat

Nie mam przecież nic do nikogo i sam pod to gram.Damian77 pisze:przecież ja nie ogłaszam końca spadków, może być niżej, ale na coś trzeba złapać te kilkadziesiąt punktów ,Kazimierz S pisze:
Tylko właśnie LT z dziennego jest dopiero na 11700. No i ten popyt nie wygląda - póki co - nazbyt przekonywująco..
a 50 na odbitce - logicznej to dobra transakcja
Wymyśliłem sobie tylko ostatnio, by szukać takiej stacji do której prędko nie wrócimy...
Miód kupuj tylko Polski.
Kazimierz - co z dax? Zmiana nastawienia na spadki?
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Kazimierz S pisze:
Nie mam przecież nic do nikogo i sam pod to gram.
Wymyśliłem sobie tylko ostatnio, by szukać takiej stacji do której prędko nie wrócimy...![]()
.
a mi , pomimo, że nie osiągnęli dla s poziomu który bym chciał (może po korekcie tam wrócą)
spodobało się,że wyznaczając wsparcie z czarnego i zielonego jest 3p różnicy - tylko -- a oni mieli poślizg 0,5 pkt
no i krecha...
- Kazimierz S
- Pasjonat

Kwietniowa świeczka miesięczna powinna być zielona. A górny jej knot wyżej niż jest w tej chwili.highend pisze:Kazimierz - co z dax? Zmiana nastawienia na spadki?
Na moje.
Miód kupuj tylko Polski.
pompują Edzia pompują.. czyli dane z USA będą słabe 
-
Maaaniekmw
- Stały bywalec

Hej
Chcialbym podyskutowac nt tego RGR na H4 na Gold:) Dlaczego narysowales linie szyi po ostatnim dolku a nie wczesniejszym przy 1193? Przeksztalcilem Twoj rysunek (wybacz) i dorysowalem czerwona linie szyi, ktora zostala juz wczoraj przebita korpusem i tym samym zanegowana (przy 1szym tescie tej linii cena sie odbila). Mi sie wydaje ze ona tak powinna byc narysowana, ale nie jestem pewien dlatego wole zapytac czemu wybrales taki sposob?
ale....
Linia szyi zostala dzis przebita, ale nie korpusem wiec jesli dzisiejszy dzien skonczy sie na spadkach to jest szansa na jego realizacje z zakresem 380 pipsow, choc raczej 1170 nie przekroczy. Wazne jest to jaka swieczka D1 bedzie na koniec dnia.
Pozdro:)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja, jak szpanuje przed znajomymi i pokazuje jak pracujebiznesman22 pisze:Posługuje się ktoś wskaźnikami Ichimoku do analizy technicznej?
...nie ma to jak wielokolorowe Ichimoku na 3 monitorach, wygląda bardzo PRO
na GBPUSD na M15 robi się RGR