Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTASZ

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
JAREK67
Maniak
Maniak

Re: Systemy z allegro / ebay / itp - PRZECZYTAJ ZANIM ZAPYTA

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Teraz zmień nick i prawie będzie po sprawie.
:roll:

Abduzeedo
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Abduzeedo »

można kombinować jest sporo sposobów ja się przyznałem do błędu, potrafię to zrobić ! Chciałem w jakiś sposób zareklamować bo naprawdę warto i to wszystko :)

Awatar użytkownika
Microbi
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Microbi »

Abduzeedo pisze:hehehe :) BARWO ! odkryliście mnie chciałem zareklamować system FAKT nie jestem najlepszy w internetowym marketingu ;) Tak czy tak wszystkie komentarze do niego będą pozytywem także nie muszę się obawiać bo dostaję same miłe e-maile od kupujących, także nie muszę obawiać się niezadowolonych klientów. ;) I nikt nie będzie nie zadowolony :) P.s Nie mam GG.
Tak szukałem pożyczki po prywatnych inwestorach(mniejszy % niż w bankach) , ale już sprawa jest załatwiona (nieaktualna). Zdrowia życzę ;)
Pierwszą wypłatę zainwestuj w słownik ortograficzny albo obsługę edytora tekstu.

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

Abduzeedo pisze:można kombinować jest sporo sposobów ja się przyznałem do błędu, potrafię to zrobić ! Chciałem w jakiś sposób zareklamować bo naprawdę warto i to wszystko :)
Chwali Ci się, że potrafisz się przyznać.
Jeśli system jest dobry to wierz mi nie musisz kombinować - podepnij go pod statystyki, pokaż statementy i klienci się znajdą.
Abduzeedo pisze:P.s Nie mam GG.
Ejże ? Na pewno ? Na jednej ze stron podałeś takowy: 722xxxx Numerek ten w opisie ma imię Seba i wpisaną nazwę Twojej miejscowości. Czyżby ktoś się podszywał ? :)
Green
Obrazek
Obrazek

JAREK67
Maniak
Maniak

Abduzeedo pisze:można kombinować jest sporo sposobów ja się przyznałem do błędu, potrafię to zrobić ! Chciałem w jakiś sposób zareklamować bo naprawdę warto i to wszystko :)
Potrafisz się przyznać do błędu?
Przyparty do muru przestraszyłeś się, że ci narobimy jeszcze większego brudu.
Wymiękłeś po prostu. :!:

Abduzeedo
Stały bywalec
Stały bywalec

Tylko jednej osobie z 14 nie spodobał się system nie wiem może oczekiwała że zarobi milion w tydzień, nie wiem.
A 2 brudu ? Jakiego brudu 8 osobom już się zwróciła kwota którą wydali ;) w 2 tyg ...

Nie pozdrawiam ;)

JAREK67
Maniak
Maniak

Abduzeedo pisze:Tylko jednej osobie z 14 nie spodobał się system nie wiem może oczekiwała że zarobi milion w tydzień, nie wiem.
A 2 brudu ? Jakiego brudu 8 osobom już się zwróciła kwota którą wydali ;) w 2 tyg ...

Nie pozdrawiam ;)
Następny Pinokio na na literę "A", albo jest albo udaje idiotę. :liar:

Abduzeedo
Stały bywalec
Stały bywalec

Ten się śmieje kto ma zysk i nie mówię o tu drobnych ze sprzedaży systemu ;) Jeśli tak Was to męczy kup z Gwarancją dla osób z tego forum specjalnie zniżę do 999 zł z gwarancją zwrotu kasy jeśli nie spełni swojej roli czyli zysku, zwrócę i jeszcze dopłacę 50 zeta ;) Wiem co piszę tylko nie którym ciężko w to uwierzyć :) P.s możemy się spotkać w 4 oczy i podpisać umowę - Nie ma to dla mnie najmniejszego problemu jedyny to Wasz z dojazdem na Podkarpacie 8)

inwestor2006
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: inwestor2006 »

nie wiem ale ja mam wrażenie cały czas że część osób nie rozumie co to forex i w czym tkwi problem...mówienie że system się zwraca, że zarabia, że jest skuteczny, itd itd itd bez statystyk najmniej 20-50 zagrań to jakaś paranoja...mówienie o jakiś gwarancjach?????ludzie forex to naprawdę czyste prawdopodobieństwo...nie ma gwarancji...jeżeli masz dobry system to masz przewagę ale przewaga to nie gwarancja...nie ma czegoś takiego...forex niczym się nie różni od rzutu monetą oczywiście w pojedynczej transakcji...po prostu pokaż statement z minimum 40 zagrań lub ostatnich 6 miesięcy i będzie naprawdę wszystko jasne....udowodnij że Twoja przewaga zarabia w n próbach...jeżeli ta przewaga ten system jest tak cudowny to sam go kupię...ja się nie mądrze naprawdę...zarządzam aktywami na rynku forex od wielu lat i po tych wszystkich latach doszedłem do kilku wniosków...forex to rzut monetą w pojedyńczm zagraniu na który nie masz wpływu...mówienie o gwarancjach i twierdzenie że coś działa po kilku zagraniach to nonsens...ten kto kupuje system na takie coś to sorry za obrazę ale jest naiwny...nie rozumie o co w tym wszystkim chodzi....

Abduu...pokaż statement za okres 6 miesięcy lub 50 zagrań...po prostu...bez zasłaniania, bez kombinowania bez niczego...trzeba tego od Ciebie wymagać skoro sprzedajesz system...gadanie w stylu ktoś chwali itd w ogóle przynajmniej do mnie nie przemawia...

Abduzeedo
Stały bywalec
Stały bywalec

Wtedy strzelił bym sobie w stopę ... Upubliczniając statment. A 2 skoro daję gwarancję zwrotu pieniędzy to w czym problem chyba jedyny w tym, że kogoś nie stać na zamrożenie tysiąca zł na miesiąc czasu bo po tym czasie jeśli nie zarobi odpowiednio nie 1 % depozytu przy 3000tyś tylko minimum 40% jeśli tego nie osiągnie to zwracam pieniądze wraz z dodatkowymi 50 zeta za powiedzmy zamrożenie tego tysiąca przez ten miesiąc. I jeśli ktoś twierdzi że zawsze forex to rzut monetą to nie wiem jak on w takim razie zarabia na tej całej giełdzie :)

ODPOWIEDZ