Dane były słabsze od oczekiwanych ale nadal znacznie lepsze od poprzednich, tak samo myślę, że poleci dalej w dół... Takie dane to raczej pretekst do świeczki tnącej SL, niż do jakiegoś większego spadku dollara... Osobiście łapię shortakonn365 pisze:dotarliśmy do 1.06, ale ten poziom jest nie do utrzymania.. i tak dotknie i spadnieNowy123 pisze:spe r mowile m ze za wysokie oczkiwania sa
DayTrading: Wtorek 14.04.2015
Re: DayTrading: Wtorek 14.04.2015
to tak jak jaPanaseus pisze:Dane były słabsze od oczekiwanych ale nadal znacznie lepsze od poprzednich, tak samo myślę, że poleci dalej w dół... Takie dane to raczej pretekst do świeczki tnącej SL, niż do jakiegoś większego spadku dollara... Osobiście łapię shortakonn365 pisze:dotarliśmy do 1.06, ale ten poziom jest nie do utrzymania.. i tak dotknie i spadnieNowy123 pisze:spe r mowile m ze za wysokie oczkiwania sa
banksterka chce nas wykiwać, ale my się nie damy
no właśnie każdy wynik poniżej 0,6% był zły dla usd atu 0,9% i dzida ???Panaseus pisze:Dane były słabsze od oczekiwanych ale nadal znacznie lepsze od poprzednich, tak samo myślę, że poleci dalej w dół... Takie dane to raczej pretekst do świeczki tnącej SL, niż do jakiegoś większego spadku dollara... Osobiście łapię shortakonn365 pisze:dotarliśmy do 1.06, ale ten poziom jest nie do utrzymania.. i tak dotknie i spadnieNowy123 pisze:spe r mowile m ze za wysokie oczkiwania sa
zjechali już blisko 30 pipsów od szczytu więc ze squeezem może być problem. Druga-trzecia m15 musiałaby przebić szczyt pierwszej.Nowy123 pisze:konn365 pisze:dotarliśmy do 1.06, ale ten poziom jest nie do utrzymania.. i tak dotknie i spadnieNowy123 pisze:spe r mowile m ze za wysokie oczkiwania sa
moim zdaniem w ciągu pół godziny spadniemy znów poniżej 1.06.. to sztuczna bańka
spoko niech pokeca sie jeszcze nawet wyzej pzed ebc i zjazd bedzie i takwazne ze Shot sqqz zrobili
Dzisiaj edward bedzie pod 1.07
Ja niebmam pozycji dlatego patrze obiektywnie
Jeśli trzecia m15 nie przebije szczytu czyli 1,0630 to shorty po same pachy można ładować ;-) a jak przebiją to uciekać z shortami gdzie pieprz rośnie ;-)
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2015, 14:47 przez MR. D, łącznie zmieniany 1 raz.
to stawiaj L na grubym lewarzespontfx pisze:Dzisiaj edward bedzie pod 1.07![]()
okaja na edk do brania shotow pod EBC ttaj na 10630 lub na 1,61 ibo
ogolnie zgoda z poprzednikiem ze dane gorsze od oczekiwan ale juz na plus co do poprzednich
ogolnie zgoda z poprzednikiem ze dane gorsze od oczekiwan ale juz na plus co do poprzednich
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ile postawie ike zarobie zarabiam moja sprawa ale nanic.sobie nie zaluje.konn365 pisze:to stawiaj L na grubym lewarzespontfx pisze:Dzisiaj edward bedzie pod 1.07![]()
Ja niebmam pozycji dlatego patrze obiektywniezarobisz na jakieś gadżety
Gadzeciazem nie jestem
Edka nie otwieram pozycji bo mam L na ropie i L na Goldzie
A jak przebiją w górę 1,0630 to gzie byś SL ustawił?Nowy123 pisze:okaja na edk do brania shotow pod EBC ttaj na 10630 lub na 1,61 ibo