DayTrading: Wtorek 14.04.2015
Re: DayTrading: Wtorek 14.04.2015
Japonia nie chce drogiej ropy
widzą rosnący potencjał popytu zagranicą, bo kurs dla eksportu dopuszczają mniej korzystny
dziś Donbas zawiesił jednostronnie wojnę
jaja na bekonie
zmieniło ramy mojej strategii inwestycyjnej to stwierdzenie o zakresie
122,00 w jakimś krótkim terminie wydaje się akceptowane przez doradców finansowych
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:25 --
wczoraj rano mówili że nie skończą drukować dopóty nie osiągną celu inflacyjnego
wolą stracić na kursie i dalej pompować, emeryci będą się przynajmniej cieszyć
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:27 --
na wsparciu ukośnym h4 to powiedział
widzą rosnący potencjał popytu zagranicą, bo kurs dla eksportu dopuszczają mniej korzystny
dziś Donbas zawiesił jednostronnie wojnę
jaja na bekonie
zmieniło ramy mojej strategii inwestycyjnej to stwierdzenie o zakresie
122,00 w jakimś krótkim terminie wydaje się akceptowane przez doradców finansowych
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:25 --
wczoraj rano mówili że nie skończą drukować dopóty nie osiągną celu inflacyjnego
wolą stracić na kursie i dalej pompować, emeryci będą się przynajmniej cieszyć
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:27 --
na wsparciu ukośnym h4 to powiedział
dobra.. to podsumujmy.. 
po 14 powinien być spadek czy wzrost Edka?
ktoś ma jakiś dostęp do przecieków dot. amerykańskiej gospodarki?

co Hamada dostal reprymende po wczoraj hahhaha ze glpoty gada
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:40 --
sprzedaz detaliczna wysokie oczekiwania a Kiwi co tak wybyl
low liquidity chop continues as we approach US data releases... don't forget tomorrow very busy with china data, ecb, boc , etc...
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:44 --
pasowaloby jakas wycinke na Edku sl shot sqqze przed ebc hmm co by wskoczyc wyzej w s
moze pod te oczekiwania wysokie z USA
Massive US retail sales report today - it could help determine whether the slowdown is due to weather or something more sinister ^MW
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:40 --
konn365 pisze:dobra.. to podsumujmy..
sprzedaz detaliczna wysokie oczekiwania a Kiwi co tak wybyl
low liquidity chop continues as we approach US data releases... don't forget tomorrow very busy with china data, ecb, boc , etc...
-- Dodano: wt 14-04-2015, 13:44 --
pasowaloby jakas wycinke na Edku sl shot sqqze przed ebc hmm co by wskoczyc wyzej w s
moze pod te oczekiwania wysokie z USA
Massive US retail sales report today - it could help determine whether the slowdown is due to weather or something more sinister ^MW
Nudy, edek się kręci jakby zatwardzenia dostał.
Tyle dobrego, że wedle założeń EURPLN stestował dziś 4 i tp wpadło. Pozostaje czatować na kolejnego shorta, bo w nagłe odbicie w drugą stronę nie wierzę. Pewnie z parę prób zejścia jeszcze będzie. Acz do jutra lepiej też ruchów nie robić, posiedzenie RPP.
A z edkiem to jeszcze może być znaczny ruch up dziś po danych, wszakże to te, które zwykle słabo wypadają. Być może rację będą mieli ci, którzy twierdzą, iż nim zobaczymy 1,05 to jeszcze lekki up do 1,07.
Tak czy siak, tutaj do danych żadnej pozycji bym nie zajmował.
Tyle dobrego, że wedle założeń EURPLN stestował dziś 4 i tp wpadło. Pozostaje czatować na kolejnego shorta, bo w nagłe odbicie w drugą stronę nie wierzę. Pewnie z parę prób zejścia jeszcze będzie. Acz do jutra lepiej też ruchów nie robić, posiedzenie RPP.
A z edkiem to jeszcze może być znaczny ruch up dziś po danych, wszakże to te, które zwykle słabo wypadają. Być może rację będą mieli ci, którzy twierdzą, iż nim zobaczymy 1,05 to jeszcze lekki up do 1,07.

Tak czy siak, tutaj do danych żadnej pozycji bym nie zajmował.
moze jak beda gorsze dane to zrobi czysczene jakies na EDKu i Kable z longa odebranego moze zaliczy 14700 720 sl
jak uJot odbił tylko od 120,00 to niedźwiadki będą się kąpać w mleku 

Odbił od Daily pivota gdzie była masa zleceń realizacji zysków. Teraz pewnie będzie atak na 121.30 chyba, że dzisiaj dolar się zwali na pysk...pr7emo pisze:jak uJot odbił tylko od 120,00 to niedźwiadki będą się kąpać w mleku
http://technical-analysis.forexlive.com ... 5-20150414pr7emo pisze:jak uJot odbił tylko od 120,00 to niedźwiadki będą się kąpać w mleku
no ciekawe czy wybierze dalej kierunek i zrobi większy ruchKusus pisze:Odbił od Daily pivota gdzie była masa zleceń realizacji zysków. Teraz pewnie będzie atak na 121.30 chyba, że dzisiaj dolar się zwali na pysk...pr7emo pisze:jak uJot odbił tylko od 120,00 to niedźwiadki będą się kąpać w mleku
mogliby coś dyskontować przed ECB
-- Dodano: wt 14-04-2015, 14:03 --
niech się jen umacnia, to 3 dzień spadku usdjpyNowy123 pisze:http://technical-analysis.forexlive.com ... 5-20150414pr7emo pisze:jak uJot odbił tylko od 120,00 to niedźwiadki będą się kąpać w mleku
uratowali przed chwilą przed mocniejsza jazda w dół
niedźwiadki mają teraz lepszy pułap do zjazdu
trochę też sapinke podpompowali
chyba coś ciekawego mówi Kocherlakota, bo Edek idzie w górę 
ja już zgupiałem.. rano myślałem, że Edek będzie spadał.. a tu rośnie i chyba o 14.30 wystrzeli w górę jak z procy.. a ja boje się zając pozycję

ja już zgupiałem.. rano myślałem, że Edek będzie spadał.. a tu rośnie i chyba o 14.30 wystrzeli w górę jak z procy.. a ja boje się zając pozycję