Darmowy bonus 50$ od ACFX tylko dla użytkowników Nawigatora!

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
AtlasCapitalFX
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: Darmowy bonus 50$ od ACFX tylko dla użytkowników Nawigat

Nieprzeczytany post autor: AtlasCapitalFX »

uzo240 pisze:1.Jaka jest min wyplata.
Jest to 10 USD
2.Jak wyplace nadwyzke powyzej 50$ bonusa,bonus przepadnie?
Tak, w przypadku dowolnej wypłaty bonus w całości zostanie cofnięty.
karus123 pisze:Czy przed wypłatą ewentualnego zysku jest wymagana jakaś wpłata własna. Np celem weryfikacji metody płatności?
Nie jest to wymagane.

Piotr Kurszewski
Atlas Capital FX

-- Dodano: 13 kwie 2015, 11:01 --
sl4v3g pisze:Witam.
Zarejestrowałem się, bonusu brak.
Dane konta mt4 oraz do panelu dostałem na maila.
Trzeba coś gdzieś zgłosić aby otrzymać ten bonus?
Jeśli otworzył Pan konto za pomocą specjalnego linku umieszczone w tym wątku, to bonus powinien zostać przyznany niedługo po rejestracji.

Piotr Kurszewski
Atlas Capital FX
Atlas Capital FX - Your broker of choice

Awatar użytkownika
souti
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: souti »

Zalozylem rachunek, bonus 50USD przyznany praktycznie w chwili otwarcia konta.
Jednak 5lot przy tak malym bonusie ciezko bedzie ugrac w 3 miesiace (grajac po 0,01 lot na pozycje zeby ryzyko nie bylo zbyt duze).
Akurat testuje nowa strategie i poki co sprawdza sie niezle 8) dlatego mam pytanie: co jesli w przeciagu tych 3 miesiecy nie ugram 5lotow? Czy w tym samym momencie strace wszystko co zarobilem?
Drugie pytanie: czy chronicie przed wejsciem na ujemne saldo rachunku? Zalozmy taka sytuacje: mija 2,5 miesiąca a ja nadal nie mam tych moich 5 lotów. Stawiajac wszystko na jedna karte (lub dwie :) ) otwieram wieksze zlecenia (powiedzmy na 0,5 lota lub 1lot) - o ile dzwignia mi na to pozwoli. Czysty hazard aby ugrac swoje.. Zalozmy ze udaje mi sie otworzyc takie zlecenie i (jako ze postawilem na "zla karte") widze jak saldo zaczyna zapierdzielac przy kazdym pipsie w kierunku 0.00 PLN. Czy w takim wypadku zatrzyma sie na zerze czy wejde na minus i suma sumarum bede musial zwrocic kase brokerowi? 8)

Awatar użytkownika
AtlasCapitalFX
Stały bywalec
Stały bywalec

souti pisze:Zalozylem rachunek, bonus 50USD przyznany praktycznie w chwili otwarcia konta.
Jednak 5lot przy tak malym bonusie ciezko bedzie ugrac w 3 miesiace (grajac po 0,01 lot na pozycje zeby ryzyko nie bylo zbyt duze).
Akurat testuje nowa strategie i poki co sprawdza sie niezle 8) dlatego mam pytanie: co jesli w przeciagu tych 3 miesiecy nie ugram 5lotow? Czy w tym samym momencie strace wszystko co zarobilem?
Drugie pytanie: czy chronicie przed wejsciem na ujemne saldo rachunku? Zalozmy taka sytuacje: mija 2,5 miesiąca a ja nadal nie mam tych moich 5 lotów. Stawiajac wszystko na jedna karte (lub dwie :) ) otwieram wieksze zlecenia (powiedzmy na 0,5 lota lub 1lot) - o ile dzwignia mi na to pozwoli. Czysty hazard aby ugrac swoje.. Zalozmy ze udaje mi sie otworzyc takie zlecenie i (jako ze postawilem na "zla karte") widze jak saldo zaczyna zapierdzielac przy kazdym pipsie w kierunku 0.00 PLN. Czy w takim wypadku zatrzyma sie na zerze czy wejde na minus i suma sumarum bede musial zwrocic kase brokerowi? 8)
Odpowiadając na pytania:

1) Wszelkie zyski można wypłacić w dowolnym momencie - bez potrzeby generowania jakiegokolwiek minimalnego obrotu. Wymóg 5 lotów w ciągu 3 miesięcy odnosi się wyłącznie do wypłaty bonusu 50 USD.
2) Tak, nasi Klienci mają zagwarantowaną ochronę przed ujemnym saldem rachunku.

Piotr Kurszewski
Atlas Capital FX

EAForex
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: EAForex »

Panie Piotrze,
1. Jakie dokumenty będą potrzebne przy wypłacie ewentualnych zysków ?
2. Jak powinny zostać dostarczone ?

Awatar użytkownika
AtlasCapitalFX
Stały bywalec
Stały bywalec

EAForex pisze:Panie Piotrze,
1. Jakie dokumenty będą potrzebne przy wypłacie ewentualnych zysków ?
a) kolorowe skany/zdjęcia obu stron dowodu osobistego, paszportu lub prawa jazdy
b) pierwsza strona elektronicznego wyciągu bankowego z zeszłego miesiąca z widocznym imieniem, nazwiskiem oraz adresem zamieszkania. Może to również być skan/zdjęcie papierowego rachunku za gaz, prąd lub wodę datowanego na ten rok. Nie może to być rachunek za telefon lub internet.
2. Jak powinny zostać dostarczone ?
Można je wysłać w panelu klienta myAtlas lub na mojego maila: piotr.kurszewski@acfx.com

Piotr Kurszewski
Atlas Capital FX

Awatar użytkownika
AtlasCapitalFX
Stały bywalec
Stały bywalec

Pragnę poinformować użytkowników forum Forex Nawigator, że limitowana promocja z darmowym bonusem została właśnie zakończona.

Zapraszam do zapoznania się z naszymi innymi promocjami dostępnymi na naszej stronie ACFX.com

Pozdrawiam serdecznie,

Piotr Kurszewski
Atlas Capital FX

Zablokowany