DayTrading: Piątek 10.04.2015
- Kazimierz S
- Pasjonat

Re: DayTrading: Piątek 10.04.2015
Dax zadziwił tych którzy sądzili że cena na wykresie porusza się w prawo

Miód kupuj tylko Polski.
jeszcze sp500 wybije
być może, ale mi wychodzi że odbije się od 1,05505konn365 pisze:parodia.. jak Edek przebił 1.06 to następny przystanek 1.05Nowy123 pisze:gdzie kasa z druku eur idzie francja niemcy i dmuchanie baniaka![]()
ale na DAx moze byc falszywka zobaczymy ja ksie ulozy SP500 nam na MAjowa wyprzedaz z przedluzeniem ja kw tamtym roku na CZerwiec to troche czasu maja na dmuchniecie jeszcze DAX a pozniej
- Kazimierz S
- Pasjonat

Ale sądzę, że to przedostatnia tak wysoka zielona świeczka tygodniowa na dax w tym kwartale. Następna tak wielka do góry to będzie ostatnia do góry
. 
Miód kupuj tylko Polski.
nic edka moze na probe L bo fibo pukneli 78
-- Dodano: pt 10-04-2015, 11:31 --
od jakiego noweg oroku chyba mnie z kims pomyliles gdy zaczeli druk daj posta gdzie pisalem od noweg o roku tylko spadki czy moze mowilem o korekcie nie lubie jak ktos wyciaga zdania pojedynecze z kontekstu calosci
czlowieku odrozni pisanie o korektach od tylko spadkow i krachu dwa jesli jestes prorokiem i wiedziales ze jednak bedzie dodruk w UE i sie niemcy zgodza to szacun bo ja tego nie wiedzialem...i sie eaguja i zmiania projekcje proste nawet jak pisalem o kroekcie a moze pzypomni ile sie wyjelo pod Rosje na spadkach na dax i analizach
a pozniej pod druk a teraz czep sie ogoba kukusia i mapeciaza dolacz do nich

-- Dodano: pt 10-04-2015, 11:31 --
lutek pisze:nowy ty juz od nowego roku spadki na daxie widziałes i co ztego wyszło nic i tak bedziesz jeszcze kilka lat prorokował te spadki
od jakiego noweg oroku chyba mnie z kims pomyliles gdy zaczeli druk daj posta gdzie pisalem od noweg o roku tylko spadki czy moze mowilem o korekcie nie lubie jak ktos wyciaga zdania pojedynecze z kontekstu calosci
czlowieku odrozni pisanie o korektach od tylko spadkow i krachu dwa jesli jestes prorokiem i wiedziales ze jednak bedzie dodruk w UE i sie niemcy zgodza to szacun bo ja tego nie wiedzialem...i sie eaguja i zmiania projekcje proste nawet jak pisalem o kroekcie a moze pzypomni ile sie wyjelo pod Rosje na spadkach na dax i analizach
Ostatnio zmieniony 10 kwie 2015, 11:35 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
tutaj to nic nie jest ostatnie
-- Dodano: 10 kwie 2015, 10:34 --
nowy pisałes że bedawielkie spadki na indeksach
-- Dodano: 10 kwie 2015, 10:34 --
nowy pisałes że bedawielkie spadki na indeksach
lepije po prostu M5 i dopinanie się na korektachKazimierz S pisze:Ale sądzę, że to przedostatnia tak wysoka zielona świeczka tygodniowa na dax w tym kwartale. Następna tak wielka do góry to będzie ostatnia do góry.
Nowy ale jesteś nadpobudliwy grałes te swoje czapowanie a teraz sie wypierasz nie bądź śmieszny
Rzeźnik chyba osiągnał już dno...można sie szykowac na przewage L w długim terminie. Ostatni ruch S wycyckałem do cna
. Pora na jezde z trendem teraz.
-- Dodano: 10 kwie 2015, 11:42 --
A jak ktoś lubi rzeźbić to na drugim screenie pulbacki które można wykorzystać żeby wsiąść do L
-- Dodano: 10 kwie 2015, 11:42 --
A jak ktoś lubi rzeźbić to na drugim screenie pulbacki które można wykorzystać żeby wsiąść do L
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
taki jest motyw na teraz z daxemKazimierz S pisze:Ale sądzę, że to przedostatnia tak wysoka zielona świeczka tygodniowa na dax w tym kwartale. Następna tak wielka do góry to będzie ostatnia do góry.
pokazywałem już taki wykres i tam właśnie brakowało "tyci tyci" do f423.
teraz to zostało zrobione
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami