No cóż, na edku po raz któryś widać, że druk jest silniejszy niż nawet słabe dane z USA. Skoro każdorazowe przebicie rejonów 1,10-1,10,5 kończy się odbiciem, to o żadnej korekcie nie może być mowy. Teoretycznie jutro może mieć miejsce jakaś reakcja na słabe NFP, ale prawdę mówiąc, była dziś pełnoprawna sesja amerykańska i co? Nic.
IMO, w nadchodzącym czasie, jedynie co może sprawić, iż edek obecne rejony przebije to gołębie minutki FEDu. Ale tam musiałoby paść coś ekstra, czego dotychczas rynek nie wliczył w cenę. A wątpię, by cokolwiek tej rangi tam się znalazło, gdyż z grubsza polityka została jasno nakreślona.
DayTrading: Poniedziałek 06.04.2015
Re: DayTrading: Poniedziałek 06.04.2015
tez na luki nie patrze bo np tutaj na xau nie mam luki i tak to wyglada... luka najgorsza jest po wódce czasem...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
co do dzis to moze by edek wyzej podlecial
jak by EUROPA chodzila
ale ewnie by to samo zrobili tylko ze wczesniej
z tym PUMP AND DUMP i ne trwalo by to tyle i szybciej i mocniej by zjechali jeszcze przed fix o 17 londynka
a tak to sie usaki bawily dlugo 

w nocy gracze z kraju kwitnącej Wiśni powinni opuścić Nikkei
gdzieś do połowy ostatniej zielonej hczwórki
gdzieś do połowy ostatniej zielonej hczwórki
jak to co się stało na edku?
dotknął czerwonej średniej (EMA 50 close) i jest reakcja, edek wybitnie reaguje na średnie
patrzcie nie namalowałem fibo
zielona to EMA 20 open - edek jest między nimi, tak jakby "trójkąt" ze średnich, popatrzymy gdzie wybije i tyle
moim zdaniem kierunek jest jeden, ale to się okaże

dotknął czerwonej średniej (EMA 50 close) i jest reakcja, edek wybitnie reaguje na średnie

patrzcie nie namalowałem fibo

zielona to EMA 20 open - edek jest między nimi, tak jakby "trójkąt" ze średnich, popatrzymy gdzie wybije i tyle

moim zdaniem kierunek jest jeden, ale to się okaże

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
FB: highendforex - Tańczący z Wykresami