IronFx

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
1
3%
Poza paroma minusami są ok
1
3%
Przeciętny
0
Brak głosów
Mają wiele wad
0
Brak głosów
Stanowczo odradzam
31
94%

Liczba głosów: 33

jackub

Re: IronFx

Nieprzeczytany post autor: jackub »

Adrianoforex pisze:
jackub pisze:Ostatnio czytałem gdzieś, jak czlowiek wpłacił pewną kwotę i nie zaczął jeszcze handlować , rozmyślił się i postanowił wycofać swoj kapitał po kilku dniach, poinformowano go że jego konto jest "under investigation" ...

a mnie ponownie zapraszaja na szkolenia dodajac ze sa jednymi z najlepszych na swiecie :mrgreen:
CO ZA SKROMNOŚC ... przecież sa NAJLEPSI NA ŚWIECIE!!! :569:

Nevermind
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Nevermind »

Nie jestem pewna, czy takie przekomarzanie się coś pomoże... :roll:

Tak BTW, w tym temacie wypowiadało się mnóstwo użytkowników, którzy czekają na realizację własnych przelewów z Iron-a. Dobrze by było gdyby ci poszkodowani użytkownicy,którzy się wypowiadali, informowali na bieżąco, jak toczy się ich sprawa... Temat trochę ucichł, i mało tu opinii, stałych użytkowników forum, którzy są w Ironie. Na forum Comparicu, też cisza od dłuższego czasu.
I po co czytasz komentarze sfrustrowanych miernot?
Niech się durnie trują jadem, oszczędź sobie złego.

''Roguc''

tomaszluczak
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: tomaszluczak »

Zamiast wypłacać i odpisać na wiadomość klienta to ptaka w parku stawia ich CEO !!!

Ja czekam na wypłatę 20 tysięcy złotych od 6 lutego, nie odpisują na emaile. Zero kontaktu, opiekun konta twierdzi, że nic nie wie i to góra decyduje. Napisali, że konto jest under investigation i nic więcej.

Skarga do CySec nic nie daje jak na razie.

Niewypłacalni niech upadną w końcu i uruchomią fundusz rekompensat. Ten broker jest NieWypłacalny !!!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Straightliner
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Straightliner »

Zgodnie ze słusznymi prośbami mały update z mojej strony -

Wypłaty zlecone z 3 kont w tym USD i PLN, zero realizacji. Kontakt z acc managerem jest ale sam kontakt mi na tym etapie nie wystarcza do zachowania spokoju.

Suma depozytów ok 100k PLN

green7
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: green7 »

tomaszluczak pisze: Niewypłacalni niech upadną w końcu i uruchomią fundusz rekompensat. Ten broker jest NieWypłacalny !!!
Z tą upadłością to raczej na Twoim miejscu bym się tak nie śpieszył - bo raczej nie ma żadnego funduszu rekompensat....
(jeśli ktoś ktoś sprawdzał ten temat i do czegoś doszedł niech da znać).

Więc lepiej jakby jednak udało im się sprawę ogarnąć - jest szansa, że wtedy powoli zaczną kasę wypłacać.
Green
Obrazek
Obrazek

chicoloco
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: chicoloco »

Nie mam ani wypłaty ani żadnego info. Minęły dopiero 2 tygodnie więc jeszcze nie zdążyli niczego napisać. Ta firma to bez wątpienia oszuści więc obserwuję tylko zachowanie rynku, chciwość ludzi, którzy im na to pozwalają i próbują tłumaczyć kryminalne działania tej firmy ale to samo było w przypadku Amber Golda i podobnych firm w kraju kiedy rzesza chciwych ludzi do ostatniej chwili próbowała tłumaczyć przestępcze działania oszustów a dopiero po fakcie pretensje do wszystkich i głupota w rodzaju pozwów zbiorowych przeciwko Państwu.

adamsokolik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: adamsokolik »

17.02.15, 14:10 pisałem :
Drodzy Państwo,
IronFx jest obecnie w ciężkiej sytuacji. Reprezentuję Klienta z dużym kapitałem, którego nie odzyskał od kilku tygodni. Jako potwierdzenie stawianych tez w pozwie i zawiadomieniu do prokuratury potrzebuję innych klientów IronFx, którzy są w podobnej sytuacji.
Bezpłatnie będą mogli Państwo otrzymać informację jak w najszybszym z możliwych terminów dołączyć do naszych działań w celu odzyskania pieniędzy. Dzięki wspólnemu działaniu uda się nam zainteresować odpowiednie służby aby zablokować możliwość wyprowadzenia majątku tej firmy z kraju.

Kontakt: adamsokolik@onet.eu

Obecnie wiem już dużo więcej, bo udało się po kilku tygodniach wyrwać z gardła pieniądze od Irona. Wszyscy, którzy są w podobnej sytuacji mogą liczyć na pomoc. Proszę nie wierzyć w to co piszą na forach podszywający się pod forumowiczów pracownicy IronFX. Z dużej wiedzy, którą posiadam to nikt nie otrzymał zwrotu środków dobrowolnie. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy.

andrzej-sk
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: andrzej-sk »

chicoloco pisze:Nie mam ani wypłaty ani żadnego info. Minęły dopiero 2 tygodnie więc jeszcze nie zdążyli niczego napisać. Ta firma to bez wątpienia oszuści więc obserwuję tylko zachowanie rynku, chciwość ludzi, którzy im na to pozwalają i próbują tłumaczyć kryminalne działania tej firmy ale to samo było w przypadku Amber Golda i podobnych firm w kraju kiedy rzesza chciwych ludzi do ostatniej chwili próbowała tłumaczyć przestępcze działania oszustów a dopiero po fakcie pretensje do wszystkich i głupota w rodzaju pozwów zbiorowych przeciwko Państwu.
nie bardzo rozumiem, dlaczego piszesz --chciwi ludzie ? W przypadku Amber Golg to ok-- połakomili sie na absurdalne oprocentowanie. Natomiast w przypadku Irona ? na co ? :shock:

chicoloco
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: chicoloco »

andrzej-sk - piszę o IB i innych fałszywych opłacanych przez IronFX ludziach. Normalny człowiek dawno zauważył że to śmierdzi Amber Goldem ale współdziałający z nimi fałszywi ludzie opętani żądzą 550 USD za kolejnego nabranego na wpłatę do Irona szukają wciąż wytłumaczeń, zganiają winę na klientów (rozpowszechniają brednie, że jakimś kombinatorom nie oddają pieniędzy tylko) itd. Ostatecznie powinni być pociągani do odpowiedzialności za takie działania razem ze swoimi mocodawcami.

Trejdon
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Trejdon »

Postanowiłem dla bezpieczeństwa wycofać całość depozytu, czytając tu wpisy można wpaść w panikę, nie będę ukrywał, że konto miałem u nich z powodu bonusu.

Jak widać kasa wróciła bez problemu, ale chyba nie byłem podejrzewany o manipulacje z bonusem, także Pan adamsokolik niech nie mówi, że nikt nie otrzymuje kasy. Lepiej niech napisze ile sobie życzy za taką pomoc, bo może się okazać, że kasę za pomoc skasuje a kasa nie wróci.

znalazłem też taki link:
http://www.forexpeacearmy.com/forex-for ... ght=ironfx
dla osób, które czekają na pieniądze, może się przydać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Nie wierz w 99% co mówią inni o inwestowaniu bo 99% przegrywa.

ODPOWIEDZ