On zawsze dziala. Tylko nie jest latwo to stwierdzic przed faktem. Ale da sie. A jak myslisz czemu na surowcach jade L?
DayTrading: Czwartek 02.04.2015
Re: DayTrading: Czwartek 02.04.2015
Sprawdzil sie. Pokaze jak wroce bo pisze z komorki.
On zawsze dziala. Tylko nie jest latwo to stwierdzic przed faktem. Ale da sie. A jak myslisz czemu na surowcach jade L?

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
na xpulsie cos pisza o konferencji w zwiazku z iranem ze dzis niby tylko nie wiadomo kiedy , jeszcze moze na ropie fajerwerki beda.

Przyznam, że to jeden z tych dni, kiedy nie rozumiem co się dzieje. Czy to dolar się osłabił, czy edek wzmocnił. Nie wiem.
Patrząc porównaczo, to chyba dolar w miejscu, a po prostu edek się umocnił, a kangur spada, bo tak mi wynika z zestawienia eur/usd, aud/usd, eur/aud. To chyba dobry znak na to, by już stać się biernym obserwatorem.
Chociaż przynajmniej w jednym się nie pomyliłem, że dzisiejszy dzień to będzie korekta na edku

Patrząc porównaczo, to chyba dolar w miejscu, a po prostu edek się umocnił, a kangur spada, bo tak mi wynika z zestawienia eur/usd, aud/usd, eur/aud. To chyba dobry znak na to, by już stać się biernym obserwatorem.
Chociaż przynajmniej w jednym się nie pomyliłem, że dzisiejszy dzień to będzie korekta na edku
jak dolar stoi w miejscu...? przeciez dzisiaj zjechal z 98 na 97.3 x ...

- 

Phantamare
 - Gaduła

czyzby drugie podejscie?

Łapiecie kabla ?

Pytanie tylko czy łapać jeszcze na UP czy już na DOWN?!Phantamare pisze:czyzby drugie podejscie?
i jak fajny skalpik z 1486siux pisze:Łapiecie kabla ?
nie przyłożyłem się, jestem 5,4 pipsa gorszyNowy123 pisze:i jak fajny skalpik z 1486siux pisze:Łapiecie kabla ?
- 

simon000111
 - Pasjonat

Ciężki tydzień za nami 
 Zdrowych i wesołych. Dużo zdrowia na forex. Wracamy po świętach by walczyć dalej ;D z pozdrowieniem

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.