DayTrading: Czwartek 02.04.2015
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Czwartek 02.04.2015
edek h1... jak dla mnie konfluencja wynikająca z D_R4, niebieskiej strefy i gornej bandy kanalu spadkowego do zaliczenia dzis.,...i mozliwe ze to bedzie skonczona glowa potencjalnego orgr'a... musielibysmy cofnac potem po drugie ramie w okolice 1.08 co w kontekscie jutrzejszych NFP nie jest niemozliwe...
https://www.tradingview.com/x/tVU7R7re/
https://www.tradingview.com/x/tVU7R7re/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Zwróć uwagę, że bujnęli EUR/CHF, który nadal rośnie pomimo stopu na edku. Nie ma konieczności dalszego sypania i podejrzewam, że na dzisiaj dosyćNowy123 pisze:jeszcze powinni sprobowaca raz dzis testnac 1,09
-- Dodano: czw 02-04-2015, 16:28 --
Tymczasem optymistyczne dane na temat sytuacji finansowej Rosji opublikował Bank Centralny. Z danych, które znalazły się na oficjalnych stronach internetowych tej instytucji wynika, że w ostatnich dniach marca zwiększyły się aż o 8 miliardów dolarów walutowe rezerwy Federacji Rosyjskiej. Obecnie Moskwa ma do dyspozycji prawie 361 miliardów dolarów.
Tak, ale niech trochę zjadą w dół to sobie dobioręNowy123 pisze:jeszcze powinni sprobowaca raz dzis testnac 1,09

Eurgbp dla bykow! 
-- Dodano: 02 kwie 2015, 15:49 --
A pszenica .... mmm

A pszenica .... mmm

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
no właśnie ciekawy jestem jak sprawdziły się wykresy. ujek pamiętam wpadł. Kangur nie pamiętam, ale zakładam że w plecy bo grałeś L. EUR/GBP pokaże, czy metoda jest skuteczna ;-)highend pisze:Eurgbp dla bykow!
A pszenica .... mmm
-
- Gaduła
Eur/GBP jak najbardziej dla byków - lecimy fale C w perspektywnie długoterminowej analogicznie jak na Eur/usd. Ruch okazał tam się szykuje, ale ja czekam na koniec C i biorę szorty - perspektywa 2 tygodni pewnie jeszcze nie mierzyłem
Kangur tez wpadl. Tylko jezdzi gora dol... eLki sl wycinal . teraz wydaje sie ze znowu gora. Ale ja i tak wole surowce. Mniej nerwa 

Święty Gral. Grasz L a masz 7 kolejnych świeczek spadkowych i wpadłohighend pisze:Kangur tez wpadl. Tylko jezdzi gora dol... eLki sl wycinal . teraz wydaje sie ze znowu gora. Ale ja i tak wole surowce. Mniej nerwa

Jutro poza Azjatami żadna ważna giełda nie pracuje. Aż strach się bać...
-- Dodano: 02 kwie 2015, 16:24 --
obserwujemy jednak ropę bo konferencja w Lozannie za chwilę

Gralem L a potem przestalem. Przeciez widze wykres.
Pare elek wpadlo. Reszte wywalil sl. Potem nawet bylo S ale za wczesnie zamknalem. Malo czasu mialem ostatnio.
Teraz mam platyne bawelne i kakao. Na L.
Pare elek wpadlo. Reszte wywalil sl. Potem nawet bylo S ale za wczesnie zamknalem. Malo czasu mialem ostatnio.
Teraz mam platyne bawelne i kakao. Na L.
Ja nie mówię, że nie zarobiłeś bo tego nie wiem. Ja mogę tylko ocenić wskaźnik, który prognozował wzrosty. Niezależnie od tego czy go słuchałeś czy nie wskaźnik się nie sprawdził co można łatwo stwierdzić. Dlatego pisałem 1:1 i jestem ciekawy jak eur/gbp się sprawdziło to znaczy czy poszło zgodnie ze wskaźnikiem czy nie.