Re: Zakładanie konta na platformie Oanda
- hamilton11
- Stały bywalec
syriusz pisze:
Daje potwierz i ładuje sie kolejna strona potrzebna do wykonania przelewu. Mianowicie:
Miasto: New York
Nazwa:
Nr oddziału:
BIC: tutaj podałem Swift czyli CHASUS33
i po tych 4 polach do wyboru jest opcja Szukaj, która szuka banku, im wiecej danych sie poda w tych 4 polach tym efektywniej znajdzie bank. No i tutaj zaczynaja sie problemy, zobaczcie ile tych bankow wyskoczylo http://admin6.sytes.net/temp/przelew.jpg nizej czego nie widac jest ich jeszcze wiecej... i nie wiem ktory mam wybrac. Moglby mi ktos pomoc w tej kwestii ? W ogole przelewał ktos pieniadze z banku WBK i konta <30 ? Prosze o pomoc bo sam chyba sobie nie poradze...
SWIFT nalezy podac w formie CHASUS33XXX (gdzie XXX oznacza trzy znaki (literki) "X"

- nowicjusz123
- Stały bywalec
Witam. Czy robil ktos przelew na Oande z Inteligo??
Jezeli tak to prosze o pomoc. Mianowicie:
Co mam wybrac na samym dole dewizowgo polecenia wyplaty
Jezeli tak to prosze o pomoc. Mianowicie:
Co mam wybrac na samym dole dewizowgo polecenia wyplaty
I jaką opcje wybrac jezeli chodzi o obciazenie kosztami przelwuspot - oznacza postawienie kwoty polecenia wypłaty do dyspozycji banku otrzymującego polecenie wypłaty w drugim dniu roboczym następującym po dniu przyjęcia zlecenia polecenia wypłaty,
tomnext - oznacza postawienie kwoty polecenia wypłaty do dyspozycji banku otrzymującego polecenie wypłaty, w dniu roboczym następującym po dniu przyjęcia zlecenia polecenia wypłaty,
overnight - oznacza postawienie kwoty polecenia wypłaty do dyspozycji banku otrzymującego polecenie wypłaty, w dniu przyjęcia zlecenia polecenia wypłaty.
Z gory dzieki za pomocSHA - zleceniodawca pokrywa koszty banku zleceniodawcy, odbiorca pokrywa koszty banków trzecich
BEN - odbiorca pokrywa koszty banku zleceniodawcy i banków trzecich
OUR - zleceniodawca pokrywa koszty banku zleceniodawcy i banków trzecich
Małymi łyżeczkami, ale wciąż ...
syriusz wczesniej nie mialem takich problemow.
To znalazlem na forum O&A.
OANDA will be performing maintenance on the FXTrade server the evening of Friday September 12th, 2008 between 5:30pm EDT to Saturday September 13th, 2008 5:30pm EDT. During this time FXTrade will not be accessible. There is always the possibility that scheduled testing may take longer than originally anticipated, above times may vary.
Ale czemu wczesniej nie bylo jakiegos komunikatu na ich pierwszej stronie to tego nie rozumiem.
Pozdr
To znalazlem na forum O&A.
OANDA will be performing maintenance on the FXTrade server the evening of Friday September 12th, 2008 between 5:30pm EDT to Saturday September 13th, 2008 5:30pm EDT. During this time FXTrade will not be accessible. There is always the possibility that scheduled testing may take longer than originally anticipated, above times may vary.
Ale czemu wczesniej nie bylo jakiegos komunikatu na ich pierwszej stronie to tego nie rozumiem.
Pozdr
- jasonbourne
- Pasjonat
- jasonbourne
- Pasjonat