Re: Zakładanie konta na platformie Oanda

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera ?

Zdecydowanie polecam
95
33%
Poza paroma minusami są ok
92
32%
Przeciętny
60
21%
Mają wiele wad
16
5%
Stanowczo odradzam
28
10%

Liczba głosów: 291

Marius
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Marius »

ktoś wie dlaczego mimo że mam ustawiony język angielski na platformie, miesiące są po polsku?

Awatar użytkownika
hamilton11
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: hamilton11 »

NZDUSD spread -8 pnkt , xtb -7 .Minela prawie godzina po danych,dlaczego nie zmiejszaja?Sami daja pretekst zeby zmienic brokera :cry:
Już Jesteś inteligentny jak wiesz .że jest ktoś inteligentniejszy od Ciebie.

Raffiko
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Raffiko »

syriusz pisze:
Daje potwierz i ładuje sie kolejna strona potrzebna do wykonania przelewu. Mianowicie:

Miasto: New York
Nazwa:
Nr oddziału:
BIC: tutaj podałem Swift czyli CHASUS33

i po tych 4 polach do wyboru jest opcja Szukaj, która szuka banku, im wiecej danych sie poda w tych 4 polach tym efektywniej znajdzie bank. No i tutaj zaczynaja sie problemy, zobaczcie ile tych bankow wyskoczylo http://admin6.sytes.net/temp/przelew.jpg nizej czego nie widac jest ich jeszcze wiecej... i nie wiem ktory mam wybrac. Moglby mi ktos pomoc w tej kwestii ? W ogole przelewał ktos pieniadze z banku WBK i konta <30 ? Prosze o pomoc bo sam chyba sobie nie poradze...

SWIFT nalezy podac w formie CHASUS33XXX (gdzie XXX oznacza trzy znaki (literki) "X" :lol:

Awatar użytkownika
nowicjusz123
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: nowicjusz123 »

Witam. Czy robil ktos przelew na Oande z Inteligo??

Jezeli tak to prosze o pomoc. Mianowicie:

Co mam wybrac na samym dole dewizowgo polecenia wyplaty
spot - oznacza postawienie kwoty polecenia wypłaty do dyspozycji banku otrzymującego polecenie wypłaty w drugim dniu roboczym następującym po dniu przyjęcia zlecenia polecenia wypłaty,

tomnext - oznacza postawienie kwoty polecenia wypłaty do dyspozycji banku otrzymującego polecenie wypłaty, w dniu roboczym następującym po dniu przyjęcia zlecenia polecenia wypłaty,

overnight - oznacza postawienie kwoty polecenia wypłaty do dyspozycji banku otrzymującego polecenie wypłaty, w dniu przyjęcia zlecenia polecenia wypłaty.
I jaką opcje wybrac jezeli chodzi o obciazenie kosztami przelwu

SHA - zleceniodawca pokrywa koszty banku zleceniodawcy, odbiorca pokrywa koszty banków trzecich
BEN - odbiorca pokrywa koszty banku zleceniodawcy i banków trzecich
OUR - zleceniodawca pokrywa koszty banku zleceniodawcy i banków trzecich
Z gory dzieki za pomoc
Małymi łyżeczkami, ale wciąż ...

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

syriusz pisze:Mozecie sie dzis bez problemu zalogować na Oande ? Konto real ?
Tez nie moge sie zalogowac. :?

goose
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: goose »

syriusz wczesniej nie mialem takich problemow.

To znalazlem na forum O&A.

OANDA will be performing maintenance on the FXTrade server the evening of Friday September 12th, 2008 between 5:30pm EDT to Saturday September 13th, 2008 5:30pm EDT. During this time FXTrade will not be accessible. There is always the possibility that scheduled testing may take longer than originally anticipated, above times may vary.

Ale czemu wczesniej nie bylo jakiegos komunikatu na ich pierwszej stronie to tego nie rozumiem.

Pozdr

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

u mnie juz dziala
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

orygenes
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: orygenes »

Często się zawiesza

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

dzisiaj to juz jakas tragedia jest

Moze ludziom puscily nerwy (i SL :lol: ) na tych dzisiejszych dynamicznych ruchach i teraz wszyscy klikaja gdzie popadnie

i zawieszaja Oande...
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
Snajperek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Snajperek »

Sorki ludzie ale mam pytanie. Gram na Oandzie. Jak zamykało mi TP to miałem na wykresie zieloną kropkę, gdy zamykało SL to miałem czerwona kropke. Teraz tego nie mam. Coś w ustawieniach chyba zamieszałem. Gdzie to mam ustawić. Próbuję ale nie znalazłem. Help!
Real konto od 23.06.2008 r

ODPOWIEDZ