DayTrading: Środa 01.04.2015
Re: DayTrading: Środa 01.04.2015
Cad widzę, że testuje od góry 61,8 jak odbije a już po EKG widać że to możliwe to podjazd na 1,2740
Powiem Ci, że ja ... zaspałemKazimierz S pisze:Byłem z żoną rano w mieście więc dopiero teraz odpalam kompa i chcę zarezerwować bilet na Deutsche Bahn, a tu w kasie na szybie tylko mała kartka: "Wszystkie pociągi ze stacji 11k do stacji 16k już odjechały."![]()
![]()
Może jeszcze pejsate hamburgery zażądają jakiegoś dodatkowego kursu i podstawią im jeszcze dodatkowy pociąg co by się załapać.....

w porywie wczorajszego spadku jeszcze bym S zapakowal wiec moze i dobrze, ze odjechal

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
highend pisze:Powiem Ci, że ja ... zaspałemKazimierz S pisze:Byłem z żoną rano w mieście więc dopiero teraz odpalam kompa i chcę zarezerwować bilet na Deutsche Bahn, a tu w kasie na szybie tylko mała kartka: "Wszystkie pociągi ze stacji 11k do stacji 16k już odjechały."![]()
![]()
Może jeszcze pejsate hamburgery zażądają jakiegoś dodatkowego kursu i podstawią im jeszcze dodatkowy pociąg co by się załapać.....
i DAX mi odjechał też
w porywie wczorajszego spadku jeszcze bym S zapakowal wiec moze i dobrze, ze odjechal
Dzięki Bogu dzisiaj się załapałem na pośpieszny ale wczoraj kieszeń mi opróżniło na DAX
obecnie jest taka padaka na Edku, że chyba nikt nie wie czy będzie rosło czy spadało 
mamy wręcz trend boczny.. pewnie dopiero dane z USA coś ruszą :D albo po prostu inwestorzy już świętują Wielkanoc
tak apropos.. jak teraz będzie czynny Forex? (chodzi mi o święta wielkanocne)
normalnie w piątek działa, poniedziałek także?

mamy wręcz trend boczny.. pewnie dopiero dane z USA coś ruszą :D albo po prostu inwestorzy już świętują Wielkanoc
tak apropos.. jak teraz będzie czynny Forex? (chodzi mi o święta wielkanocne)
normalnie w piątek działa, poniedziałek także?
ujek na ważnym wsparciu.. jak przebije to głębszy ruch w dół nawet do 119,70
-
- Pasjonat
https://www.tradingview.com/x/AduoPUxg/ może edek w taki sposób 

To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
- roberttheus
- Maniak
Dax. To jest Ferrari dziś ładnie dal zarobić dla tych którzy nie wierzyli w spadki koniec korekty jedziemy na 13000 powoli
windsurfing na falach trendu
Co CHF taki mocny...???
Grecja pomoze w oslabieniu euro jeszcze w tym tyg zapewne zobaczymy 1,0650
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Edek dzisiaj zakończy poniżej 1.0700.
Chyba, że wybiją flagę górą to L od 1.0820 ale na to się nie zanosi.
Póki co BE przy 1.815 i czekam na 1.0650 cały czas.
Chyba, że wybiją flagę górą to L od 1.0820 ale na to się nie zanosi.
Póki co BE przy 1.815 i czekam na 1.0650 cały czas.