DayTrading: Środa 25.03.2015
Re: DayTrading: Środa 25.03.2015
Edek pod kontrolą byków. 61% Oandian na S. Mogą ich wypatroszyć.
The only way is up
uwaga na ujka...
TsunamiPL pisze:Edek pod kontrolą byków. 61% Oandian na S. Mogą ich wypatroszyć.

na mforex 70% na S
Problem polega na tym, że grając na cudzych wykresach nie da się zarobić. 60% to głowa i tylko autor wie jak na dane sygnały na wykresie powinien zareagować jak coś idzie nie po jego myśli. Osoba, która to kopiuje nie ma tej przewagi i zachowuje się jak dziecko we mgle.ceofx pisze:+1Mat2314 pisze:Panowie, taka drobna uwaga, któryś dzień z rzędu znowu po danych pada masa zmiennych opinii: edek tylko up/edek tylko down/edek up/itd. Czasem są to wręcz te same osoby, a zmiana zdania co chwilę. Trochę konsekwencji, no chyba, że gracie tylko na 1m
albo wrzucanie wykresów w których pokazujecie że teraz to do góry albo na dół![]()
- atlanticos
- Maniak
kabel h1 - parcie na dol ma ale w przypadku wyjscia gora mozna sie podlaczyc i zasieg jak na wykresie wiec warto obserwowac
https://www.tradingview.com/x/JWOxUQ62/
https://www.tradingview.com/x/JWOxUQ62/
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
bez zmia n konsola
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Fibo działa tylko trzeba wiedzieć od którego poziomu sie odbije albo które przejdzie dalej - czyli ogólnie dalej nic nie wiadomohighend pisze:Ok. Zatem przepraszam faktycznie pomylilem Ciebie z kims innym.
Co do fibo to ja nie uwazam go za sw. Graala.
Jest. Dziala. Korzystam.
I nie bedzie jakis kusus mi plakal ze uzywam go nie tak jak on by chcial i jak go uczono.

Eurusd chce chyba do góry ja wyszedłem przy 1,098 bo tak mi pokazało fibo

patrzac na sentyment do KABLA korelacjie bardziejz USD JPY niz z EUR i patrzac po troszke na EUR i slabosc kabla w porownaniu z EUR USD na razie bardziej kablowi do wybicia sie dolem niz w gora
Trochę to wygląda jakby plan Żaby z końca zeszłego tygodnia, przynajmniej na audusd się ziszczał. Jedziemy w dół.
Po mojej myśli w sumie, już męczyło mnie to trzymanie esek przy 0,79.
Po mojej myśli w sumie, już męczyło mnie to trzymanie esek przy 0,79.