BOSSAFX
Re: BOSSAFX
Witajcie!
To mój pierwszy post tutaj chociaż nie jestem nowy na rynku. Zmieniłem strategię, mam więcej wolnego czasu to postanowiłem założyć konto za pomocą którego będę mógł wziąć udział w niejednej fascynującej;) dyskusji.
Niestety tak los chciał, że pierwszy mój post będzie negatywny i to w kierunku platformy, którą zawsze uważałem za bardzo dobrą i wyznaczającą standardy.
Ostatnio często wiesza się platforma, na infolinii problem z dodzwonieniem się, a jak mi się udało to dowiedziałem się chociaż tyle, że nie są wynikiem jakiś aktualizacji. U mnie wydaje się wszystko ok tym bardziej, że korzystam równolegle z innego MT4 u innego brokera i jest wszystko ok.
Czym to może być spowodowane? Ktoś wie?
To mój pierwszy post tutaj chociaż nie jestem nowy na rynku. Zmieniłem strategię, mam więcej wolnego czasu to postanowiłem założyć konto za pomocą którego będę mógł wziąć udział w niejednej fascynującej;) dyskusji.
Niestety tak los chciał, że pierwszy mój post będzie negatywny i to w kierunku platformy, którą zawsze uważałem za bardzo dobrą i wyznaczającą standardy.
Ostatnio często wiesza się platforma, na infolinii problem z dodzwonieniem się, a jak mi się udało to dowiedziałem się chociaż tyle, że nie są wynikiem jakiś aktualizacji. U mnie wydaje się wszystko ok tym bardziej, że korzystam równolegle z innego MT4 u innego brokera i jest wszystko ok.
Opcji jest wiele... Może masz aktywnych bardzo wiele wykresów, może zacząłeś używać jakiegoś zasobożernego wskaźnika, może masz pobrane zbyt wiele danych historycznych i to obciąża platformę, a może coś naklikałeś w ustawieniach... Wypada posprawdzać wszystko
.

ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
--> może byłeś za bardzo zyskowny i plug-in Virtual Dealer jest w użyciu?szachista pisze:Witajcie!

W USA parę firm ukarano już, GAIN Capital ma Forex.com i GFT obecnie:
http://forexmagnates.com/ikon-fined-320 ... al-dealer/
A tak na poważnie, to faktycznie z bossą są ostatnio problemy, ja mam i parę innych osób,
kiedyś tak nie było. Już nie wspomnę o demo, co na danych b. często pada i nie mogę tam sobie nic potestować

-- 20 mar 2015, 22:08 --
Panie Sebastianie,s_zadora pisze:Witam, pracujemy nad tym aby wprowadzić je jak najszybciej. To nie tylko zmiany formalne w ofercie, ale także wymagające pewnego rozwoju systemów IT usprawniającego obsługę konta przez klientów. Stąd obecne opóźnienie które przy takich projektach się zdarza.
to kiedy będzie ta obiecywana nowa oferta?

Można liczyć na obniżkę spreadu na indeksy?
Pozdrawiam!
-
- Uczestnik
[quote="nulka"]Dostałam ostatnio na maila informację reklamową o konferencji FXCuffs. Ciekawa lektura... bowiem na tej konferencji zostaną przedstawieni wyłonieni przez kapitułę zwycięzcy nagrody FxCuffs w kilku kategoriach, min. w kategorii osobowość roku. I w tejże kategorii niespodzianka: Max Idzik, nominowany, kto wie czy nie nagrodzony, kto wie? bo mimo, iż jest wpisany na listę ostrzeżeń australijskiego odpowiednika KNF i widnieje tam jako oszust, pan Max robi bardzo skuteczny i nachalny PR. Stowarzyszenie Inwestorów Indywidualnych bez rozsądku promuje pana Idzika(rozumiem, że nie za darmo - to my, indywidualni inwestorzy, mamy płacić za np. udział w konferencji Wall Street czy Profesjonalny Inwestor, gdzie taki pan Max Idzik reklamuje swoje szkolenia, czyli de facto to inwestor indywidualny ponosi koszty reklamy szkoleniowego guru...) i podaje niesprawdzone informacje, iż pan Max jest, cytuję: "Zarejestrowany przez Financial Conduct Authority (była FSA) w Wielkiej Brytanii pod numerem IMM01009, licencjonowany ‘Money Manager’ (Makler CF30)", a to jest nieprawda, wystarczyło sprawdzić, kliknąć i zadzwonić.
Podlaczam australijska licencje Maxa Idzika I nie wymyslaj ze dzwoniles do FCA aby sprawdzic jego licencje w UK
Podlaczam australijska licencje Maxa Idzika I nie wymyslaj ze dzwoniles do FCA aby sprawdzic jego licencje w UK

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam, proponuję moderatorom dyskusję ws. Maxa Idzika przenieść do stosownego wątku - bossa nie ma z tym Panem żadnych związków zatem tworzy się OT.
Co do Konferencji FxCuffs to osobiście uważam że była sukcesem zarówno organizacyjnym, jak i w wielu punktach merytorycznym (tutaj oczywiście wiele będzie zależało co kogo interesuje). W każdym razie niewątpliwie organizatorom należą się gratulacje bo pojawił się nowy ciekawy punkt w kalendarzu polskich wydarzeń związanych z forexem, w trakcie którego można było posłuchać ciekawych osób niedostępnych na innych konferencjach, jak również tych bardzo dobrze wszystkim znanych, formatu Jacka Schwagera.
Dla nas konferencja była podwójnie udana - po pierwsze dlatego że mieliśmy okazję spotkać się z ogromną liczbą traderów uczestniczących w targach, jak również dlatego że BossaFX zwyciężyła w rankingu Najlepszy Polski Broker Forex FxCuffs 2015. Nagrodę przyznało nam ponad 5000 osób głosujących w ankietach oraz kapituła konkursowa złożona z przedstawicieli firm działających na tym rynku, dlatego chciałbym wszystkim Państwu, którzy na nas głosowali serdecznie podziękować za wsparcie w tym rankingu.
O głosy pozostałych osób oczywiście będziemy walczyć w kolejnej edycji nagród FxCuffs.
Co do Konferencji FxCuffs to osobiście uważam że była sukcesem zarówno organizacyjnym, jak i w wielu punktach merytorycznym (tutaj oczywiście wiele będzie zależało co kogo interesuje). W każdym razie niewątpliwie organizatorom należą się gratulacje bo pojawił się nowy ciekawy punkt w kalendarzu polskich wydarzeń związanych z forexem, w trakcie którego można było posłuchać ciekawych osób niedostępnych na innych konferencjach, jak również tych bardzo dobrze wszystkim znanych, formatu Jacka Schwagera.
Dla nas konferencja była podwójnie udana - po pierwsze dlatego że mieliśmy okazję spotkać się z ogromną liczbą traderów uczestniczących w targach, jak również dlatego że BossaFX zwyciężyła w rankingu Najlepszy Polski Broker Forex FxCuffs 2015. Nagrodę przyznało nam ponad 5000 osób głosujących w ankietach oraz kapituła konkursowa złożona z przedstawicieli firm działających na tym rynku, dlatego chciałbym wszystkim Państwu, którzy na nas głosowali serdecznie podziękować za wsparcie w tym rankingu.
O głosy pozostałych osób oczywiście będziemy walczyć w kolejnej edycji nagród FxCuffs.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Panie Sebastanie - nagrody gratuluję, a może odniósłby się Pan do pytania odnośnie nowej oferty - kiedy będzie i jakie zmiany Państwo planujecie? Pozdrawiam.
-
- Maniak
axwaw pisze:Panie Sebastanie - nagrody gratuluję, a może odniósłby się Pan do pytania odnośnie nowej oferty - kiedy będzie i jakie zmiany Państwo planujecie? Pozdrawiam.
Przyłączam sie do pytania. COs juz miało być i temat trochę przysechł.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Jak z 10.000 zł zrobić 50.000 zł w ciągu 12 miesięcy. Troszkę forex, troszkę giełda wszystko w ramach jednego konta. Start 2.01.2015 r.
Witam, zmiany ostatecznie ogłosimy wtedy, gdy będą wchodziły w życie i będziecie Państwo mogli z nich skorzystać. Na chwilę obecną jest jeszcze za wcześnie bo cały czas trwają nad nimi prace. Jestem na tym forum od dłuższego czasu (mimo wszystko;), zawsze starałem się Państwa na bieżąco informować i obiecuję że o tych zmianach też będziecie wiedzieć w pierwszej kolejności.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
-
- Maniak
s_zadora pisze:Witam, zmiany ostatecznie ogłosimy wtedy, gdy będą wchodziły w życie i będziecie Państwo mogli z nich skorzystać. Na chwilę obecną jest jeszcze za wcześnie bo cały czas trwają nad nimi prace. Jestem na tym forum od dłuższego czasu (mimo wszystko;), zawsze starałem się Państwa na bieżąco informować i obiecuję że o tych zmianach też będziecie wiedzieć w pierwszej kolejności.
Wiemy Panie Sebastianie, ale myśleliśmy, że już są tuż tuż. W takim razie pewnie będą bliżej terminu, który KNF ustalił w związku ze zmianą dźwigni finansowej. Przynajmniej tak mniemam.
http://www.forexfactory.com/adrianoforex?__r=4502#79
-
- Stały bywalec
A może warto abyście wprowadzili do swojej oferty Social Trading za odpłatnością dla prowiderów. Osoby z potwierdzonymi wynikami zawsze mogłyby "dorobić" dodatkowe pieniądze, a ci którzy nie mają czasu albo im nie wychodzi mogliby zarabiać pieniądze na kopiowaniu wyniku innych traderów, którym wyszło.