DayTrading: Wtorek 24.03.2015
Re: DayTrading: Wtorek 24.03.2015
jak tak dalej pójdzie, to szybciej zobaczymy parytet na EUR/CHF
Edek Up do 1,12 na razie SL mi wytrzymał 0,2 pips przy 1,089 fuks
uspokoją sie i do góry
jak nie to SL
uspokoją sie i do góry

Rafcyk pisze:Edek Up do 1,12 na razie SL mi wytrzymał 0,2 pips przy 1,089 fuks
uspokoją sie i do góryjak nie to SL
EDEK cel to 1,0830 50

no ale jak ty bierzesz 10 lota i sl na 10 pipsow

Ale wynika coś z tego ?:)melpomena pisze:kk.dreamer pisze:Highend biorac pod uwagę że nazwałes te gre eurobusiness a nie monopoly stawiam ze jestes gdzies z poczatku lat osiemdziesiat albo koniec siedemdziesiatych![]()
![]()
![]()
To się nazywa dedukcja!
-- Dodano: 24 mar 2015, 17:51 --
Dla sprawiedliwości należy jednak odnotować, że Nowy idealnie wstrzelił się w zasięg ruchu wzrostowego na edkuKusus pisze:Jak nowy... identyko.![]()
nieskromnie dodam, że ja też pisałam o 1.1030.
Zmierzam do pytania: Jakie ma znaczenie to co ktoś pisał?
Co z tego, że odbiło się w punkt o którym pisałaś ?:D Mi się też zdarza kilkanaście takich sytuacji w tygodniu - na Kangurze i EA zdarza mi się taka prognoza w co 4-tym trejdzie ;] Ale co z tego? Ile z tego potrafię wykorzystać (lub Ty)? Jakie ma to znaczenie dla tego co się wydarzy?
Czy trzeba zaśmiecać takimi postami forum i pisać kolejne 3 strony o tym, że fibo zadziałało albo o tym, że mówiłaś, że tak będzie?
-
- Pasjonat
To czy mam rację na rynku, sprawdzam spekulacją.
Ostatnio mniej więcej tak haaahaaahaaa ale jak zobaczę 30 pips zysku to odrazu bioręNowy123 pisze:Rafcyk pisze:Edek Up do 1,12 na razie SL mi wytrzymał 0,2 pips przy 1,089 fuks
EDEK cel to 1,0830 50moze po rgr zobaczymy
no ale jak ty bierzesz 10 lota i sl na 10 pipsow![]()

Wg mnie najpierw 1,12

Dzis jest korekta do korekty haaahaaahaaa czyli korekta umacniania sie edka

Rafcyk pisze:Ostatnio mniej więcej tak haaahaaahaaa ale jak zobaczę 30 pips zysku to odrazu bioręNowy123 pisze:Rafcyk pisze:Edek Up do 1,12 na razie SL mi wytrzymał 0,2 pips przy 1,089 fuks
EDEK cel to 1,0830 50moze po rgr zobaczymy
no ale jak ty bierzesz 10 lota i sl na 10 pipsow![]()
![]()
Wg mnie najpierw 1,12dlatego ze spadki sa zbyt oczywiste
Dzis jest korekta do korekty haaahaaahaaa czyli korekta umacniania sie edka
to ostre skalpowane ale na dluzej by przytrzymac to juz lepiej spokojnie sobie popiramidowac jak piewsze wejscie weszlo i pozniej 1h 4h rokuje nadzieje na wiecej i na TP zamkanc wszystko niz tak wskakiwac

Fibo zawsze działa tylko trzeba je zrozumieć i ogarnąć sposób rysowania wykresów - zatem informuję, że nie będę więcej pisał, że fibo zadziałało. To rzeczywiście mija się z celem. Trzeba tylko wiedzieć jak je rysować i co ono oznacza.Kusus pisze: Czy trzeba zaśmiecać takimi postami forum i pisać kolejne 3 strony o tym, że fibo zadziałało albo o tym, że mówiłaś, że tak będzie?
A dlaczego tak się dzieje (reakcja na poziomy fibo) - to już ja nie wnikam

Zatem ostatni raz piszę: fibo działa. Na każdym instrumencie, na każdym interwale i na każdym wykresie

Dadas to kiedyś ogarnął i na tej podstawie napisał swój wskaźnik DSWS. Ponieważ nie każdy chce to ogarnąć, stosować itp... to oczywiście mi nic do tego. Niech każdy sobie wypracuje swoją strategię i na niej zarabia.
Jeden ma fibo, inny ma trójkąty, ktoś inny wskaźniki.... itp

FB: highendforex - Tańczący z Wykresami
Zerknijcie na Kiwi-pięknie podciągają pod dane 

Zamieszczane przeze mnie wykresy pokazują moje subiektywne spojrzenie na rynek i nie stanowią rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora
Ropa o 21.30 dane.
Up up long long
Up up long long